Nyårsafton 2005

1 jan

Och så var det nytt år igen. man får lära sig att skriva 2006 istället för 2005. Men det ska nog gå bra. Datorn fixar ju det mesta så det ska nog inte vara några problem.

Nyårsaftonen firades hos farmor som alla andra år. Hennes väninna från Filipstad är där och så firar vi tillsammans.

I år blev det tre rättes middag. Till förrätt blev det Räkstuvning i Croscad eller vad det heter ett litet kexskal av något slag. Varmrätten bestod av lite småplock, kött med ris, lax, broccoligratäng, skinka och lite annat Till efterrätt blev det vaniljglass med päron som smakade mycket gott.

På kvällen tittade vi en del på tv, bland annat på Christer Sjögrens show ”Show me Vegas”, en ypperligt bra show. Han är duktig Christer Sjögren. Allt han rör vi blir ju succé.

Jag tyckte till en början att det var dåligt med raketer som gick upp i luften. Men när det närmade sig tolvslaget blev det lite mer, men inte så mkt. Själv skjuter jag inget, utan roar mig med att se på när andra gör det.

Tolvslaget skålade vi i cider till ljudet av Jan Malmsjös dikt.

Och till er som nyfiken undrar så kommer jag inte avge något nyårslöfte. Fick ett tips att nyårslöftet skulle vara att sluta äta Pizza strips bearnessås och allt det andra som hör till, men det kommer jag naturligtvis inte att hålla.
Jag ser heller ingen anledning till varför jag skulle välja bort det som är så gott. Men efter en tanke så kom jag på ett nyårslöfte som jag absolut kommer att hålla. Så mitt nyårslöfte blir att inte börja röka. Bra va? God fortsättning på er alla som läser min blogg.

Ps. Bilden är ett fotomontage. Skjortan är egentligen grå. Men bilden skulle bli så grå så jag lättade upp det med att färga om skjortan.


Publicerad: 2006-01-01 13:40:07