Gör som jag – Köp era skivor!

9 feb

skivor15

Jag vill tips er om några länkar som finns här i bloggen till vänster.
Det är länkar till ställen på internet där ni kan handla bra musik. I min hemstad Kristinehamns finns det tyvärr ingen traditionell skivbutik kvar som säljer nya plattor. Faktum är att det inte finns någon i hela Värmland tyvärr. Vill du köpa bättre begagnade skivor så finns Knastrets butik i Karlst. Men trots att det inte finns någon skivbutik kvar är det finns likväl goda chansen att köpa bra musik av trevliga värmlänningar.

Och Ja jag köper mina skivor. Då jag vet vilket jobb och arbete som ligger bakom en platta så jag som sagt aldrig falla mig in och olagligt ladda ner musik från internet.
Jag köper en hel del på loppmarknader där man kan hitta en hel del roliga skivor som i bland kan vara lite svåra att få tag på. Även på tradera köper jag en del.

Nåväl så tänkte jag presentera två länkar som jag har i högerspalten.
Den ena är Ginza.se som egentligen inte behöver någon presentation. Den känner nog alla till.

Den andra är lite mera intressant. Det är Carelia Records i Kristinehamn. På sin hemsidan kan man läsa följande: ”Carelia Records är ett litet svenskt skivbolag som främst satsar på den gitarrinstrumentala musiken. Målsättningen är att föra ut den svenska gitarrmusiken även utanför de svenska gränserna och att samarbeta med utländska skivbolag som har gitarrinstrumental musik i fokus. Vi vill ge ut och stimulera utövare av gitarrinstrumental musik i Sverige att fortsätta i samma anda.” Hittills har Carelia Records givet ut 28 CD, och 1 EP. Ägare är Gunnar Fredberg. Han åker ut på diverse skivmässor där han säljer både skivor, böcker och dvd. Här finner du en massa trevliga skivor som inte finns i dom vanliga skivbutikerna.

Publicerad: 2015-02-09 01:00:21

admin