Grafiska intresset

MITT GRAFISKA INTRESSE

Jag har alltid gillar att rita, måla, klippa och klistra. Så att börja med webbdesign och layout har känts som ett naturligt steg i livet. Min första hemsida tillverkade jag på nästan på egen hand 1997 med hjälp av en guide jag hittade i en datatidning. I början hittade jag företag som jag gjorde hemsidor åt. Allt för att öva och experimentera. Det han bli en rad olika ”fejksidor” till fiktiva företag och föreningar innan jag 2002 tog beslutet att försöka mig på att skapa något seriöst som jag kunde publicera. Det var då tankarna föddes på en egen hemsida som skulle handa om mig själv och mina intressen.

Den första hemsidan publicerades hos Spray som på den tiden erbjöd privatpersoner gratisutrymme. Några år senare påbörjade jag en kurs i webb och nätverksteknik. Under denna kurs så tog jag beslutet att skaffa mig ett riktigt webbhotell och egen domänadress.

Så den 13 juni 2005 flyttade jag in hos Box Hosting som numera heter City Netweotk Och efter några olika layouter senare och lite mera kunskap om att skapa hemsidor står jag här idag och här skapligt nöjd med min hemsida.

När det gäller design och layout har jag sedan 2007 en anställning hos en reklamföretag här i Kristinehamn som producerar det mesta inom reklam. Skyltar, storformat, bildekor, dekaler, affischer, roll-ups, vepor, trycksaker, gravyr, kläder och annat. Genom min kontakt med dansbanden har det inte enbart blivit hemsidor jag hjälpt dem med utan även orkesterkort, affischer, visitkort, pressreleaser och andra trycksaker.