Bhonus hålligång på Folkets hus i Kristinehamn

31 mar

Hejsan!
Bhonus Bhonus Bhonus Bhonus dra er sakta här ifrån och kom snabbt tillbaka. Jäkligt bra band. Får jag välja mellan Schytts och Bhonus så vinner Bhonus med nöd och näppe. För båda banden är bra på sin sak. Det var på Folkan jag upplevde dem. Kul att höra (för mig) nya sångaren Jonas Blum. Mycket bra sångare visade sig Jonas vara med en bred repertoar. Han verkade allsidig om man säger så.

Så Bhonus, vi ses snart. igen får jag hoppas. Nu skall vi inte glömma de andra i Bhonus nämligen Georgsson, Öst och Bosse, Esborn. Dance on to Bhonus. Efter dansens slut så applåderade publiken så häftigt att dom var tvungna att spela ett extra nummer. Ett c:a 10 minuter långt meddela på svenska populära låtar i en härlig mix.

Efter att man fått autografer och babblat lite med grabbarna i Bhonus så var klockan c:a 01.20 så var det dags för nattamat på Statoil


Publicerad: 2002-03-31 13:40:07

Schytts på Folkets Hus

16 mar

Hejsan!
Jag har blivit Schyttsfantast över en natt.
Nu har det hänt! Jag har upplevt Schytts live. Jäklar vad bra dom var. Verkligen ett band som vet hur man skall ta en publik med storm. Nåja, det stormade inte nämnvärt eftersom vi var inomhus. Schytts är nog det bästa bandet jag sett live.

Raden du nyss läste skall du ta med en nypa salt. För så säger jag efter varje danskväll. Det var lika efter kvällen med Zlips och Casanovas, och jag menar det varje gång. Är det mycket folk och bra stämning så kan orkestrarna med lite vilja få upp farten.

Missa inte Barncancergalan den 18/5 på Folkan i Kristinehamn. Då kommer Schytts tillbaka med Sound Express. Vi ses då´. extra kul var det att på dansen möta Rita Andersén som jag haft lite internetkontakt med. Titta gärna in på hennes schyttssida. Men du, glöm inte grabbarnas egna jättesnygga sajt schytts.com


Publicerad: 2002-03-16 13:40:07