Länsdans med Johnny Sandins i Kristinehamns Folkets Hus

25 apr

Hejsan!
Sveriges bästa dansband? Svar: Johnny Sandins Sveriges bästa sångerska? Svar: Linn Svensson Sveriges bästa saxofonist Svar: Daniel i Johnny Sandins Länsdans är alldeles något extra. Även om en ”icke länsdanskväll” kan bli bra så slår detta nog det mesta. För aldrig har jag varit på en danskväll där orkestern få en så fin respons från publiken. Har varit på en del länsdanser och kan bara säga att det är bland det roligaste som finns.

Denna gång stod Johnny Sandins för musiken. Bra band som vanligt. Bandet startade utan deras sångfågel Linn Svensson eftersom hon kom med ett försenat tåg. Sen om hon, vilken skönhet, vilken röst. Sen att don andra i bandet är bra musiker gör ju inte saken sämre. Tänk er Daniels saxofon i låtarna ”Going home” och ”Spanska ögon” det är ju så att man lättar från dansgolvet.

Kort och bilder från denna afton hoppas jag kommer inom kort. Hade strul med kameran och filmen som ej var helt ok. Så vi får se. Lägger till höger ut en liten bild på bandet i alla fall.


Publicerad: 2002-04-25 13:40:07

Färjestad tog Som Guld – Guldfest på Stora Torget i Karlstad

20 apr

Hejsan!
SM-guld SM-Guld SM-guld Sha la la la la SM-guld SM-guld SM-guld Sha la la la la Jo Färjestad tog ju sm-guld som väntat. Och som ni som är stambesökaare på min sida vet väl att jag hade en omröstning där man skulle gissa om Färjestad skulle ta sm-guld eller inte. Det var c:a 50 som röstade och de flesta hade tippat på sm-guld för Färjestad. Jag tror det var 4 st som inte trodde på Färjestad. Men dom struntar jag i nu…

På torget i Karlstad var man ju bara tvungen att vara. Med kameran i högsta hugg. Bilder från den stora festen finns att se här. Vilken stämning, vilket ös och allt var så där bra som det vara gick att få det. Ni som inte var där kan nog inte föreställa sig hur det var. Se bilderna istället


Publicerad: 2002-04-20 13:40:07