Barncancergala med Schytts och Sound Express.

19 maj

Hejsan!
Nu har jag varit på Barncancergala med Schytts och Sound Express.
Kul att det händer något i denna lilla stad. I helgen so var 19/5 så var den en dansgala till förmån för Barncancerföreningen.

På scen stod två toppenband som denna kväll ställde upp att spela helt gratis. Jag tycker att båda banden skall ha en eloge för detta. Tyvärr kom det ”bara 308” personer. Kanske snålt, med tanke på vart pengarna denna kväll gick.

Vilka var det nu som var bäst? Jo båda banden var bra på sitt sätt. Tycker att Schytts hade lyft sig sen förra gången dom spelade på Folkets Hus. Sound express var det premiär för (jag har hade inte sett dem tidigare med den sättningen dom har nu). Men som sagt. Allt var perfekt även om det kunnat varit lite mer publik.


Publicerad: 2002-05-19 13:40:07

Dansgala i helgen till Grönwalls Hülphers och lite annat som jag gjort

12 maj

Hejsan!
Dansgala i helgen till Grönwalls Hülphers och lite annat som jag gjort.
Med risk för att verka tjatig så skriver jag att jag varit på dans denna helgen med.

Denna gång var det Forshaga igen och en dansgala i Ängevi Ishall med Grönwalls och Hülphers. Båda bandet spelade mycket bra Hülphers startade klockan 20.30 och sedan så spelade banden 30 minuter var. Kul med omväxling. Det var första gången som jag såg Grönwalls och det var mycket bra , så dom kommer jag att se och dansa till mer om jag får chansen. klockan 02.30 efter sista dansen så tog jag autografer av båda banden. Väl hemma i stan blev det nattamat på Statoil.

På hemsidesfronten så har jag uppdaterat sidan med en del kort. Blanda annat Tre kort på Date som jag fått från Jossan i Örebro (stort Tack), sen så finns Mona G´s bilder från Forshaga 4/5 inlagda + kort från sjösättningen av Båhjorten som skedde i Kristinehamn Sen så äntligen så har jag fått tummen hur och börjat så smått att uppdatera galleriet med egobilder på mig själv. Ha det så hörs vi´


Publicerad: 2002-05-12 13:40:07

Danskväll med Mona G´s i Forshaga

5 maj

Hejsan!
Dans till Mona G´s
I helgen som var (4/5-2002) så var jag och dansade till Mona G´s Orkester som kommer från Växjö. Anlände till Forshaga FH strax efter 20.30 så jag/vi gick in på en gång. Mona G´s Orkester spelade mycket bra och hade en rad nya låtar på repertoaren som jag inte hört tidigare. Verkligen skoj när banden förnyar sig.

Fick även en skymt av Mona G´s nya buss. Blev lite besviken då jag trodde att det var en stor dansbandsbuss. Men ok dom kanske klarar sig med en sån buss.

Fick över en pratstund med en av arrangörerna Johnny Sandin som spelar i Johnny Sandins orkester. Fick då bland annat veta att Kellys tyvärr inte spelar på premiärn 13 september eftersom dom då slutat. Snyft Efter dansens slut blev det sedvanligt prat med orkestern. Hemma i stan blev det Statoil och en ost & baconkorv. Bilder från den aktuella kvällen kommer inom kort.


Publicerad: 2002-05-05 13:40:07