Säsongspremiär på Folkets Hus till Zlips

29 sep

Hejsan!
På kvällen så skulle jag till Folkets Hus. Och dansa efter den underbara orkestern Zlips som blev Svenska Dansbandsmästerskapen 2002. Det var första gången sedan dom vann dansbands-sm som jag skulle se dem.

Jag viste redan att dom var mycket bra då jag sett dem en gång tidigare plus att min bror och en kompis till honom rekommenderat mig den orkestern. Jag ställer mig frågan? Finns det trevligare dansband? Alla medlemmarna där tar sig an och bryr sig om sina fans till 110%. Dom är alla jättetrevliga.

Denna kväll blev väl som dom brukar bli, bra musik och bra publik. På slutet blev det extranummer då publiken inte ville ge sig att applådera. Efter dansen blev det en pratstund med medlemmarna. Sen blev det en taxi hem.


Publicerad: 2002-09-29 13:40:07

Tre Drängar och Åtorpsmarken

28 sep

Hejsan!
Denna lördag så skulle jag på Åtorpsmarken. Men innan dess han jag med en sväng på stan här hemma, för där spelade orkestern Tre drängar. Mycket duktiga musiker måste jag få säga.

Trevliga låtar spelade dom också. Bandet består ju i och för sig bara utav rutinerat folk. Efter detta åkte vi ner till Åtorpsmarken. Det är halvstor marknad som är mysig.

Jag tycker alla marknader har sin charm. Jag köpte inte så mycket på marknaden. En cd med Lasse Berghagen, 1 kg papper och lite annat småplock köpte jag.


Publicerad: 2002-09-28 13:40:07

Storforsmarken med Kåres Orkester

21 sep

Hejsan!
Den 21 september fick jag följa med en kompis upp på Storforsmarken i Storfors som ligger mellan Kristinehamn och Filipstad. Detta är en liten och charmig marknad.

Under marknaden så hade dom även uppträdande av bland annat Kåres orkester som visade sig vara en enmansorkester. Ljudet var för visso inte bra, men ändå så tyckte jag att han sjöng skapligt. Marknadsbesökarna bjöds även på Storfors småstjärnor.

När vi skulle äta mat så funderade vi på vart vi skulle äta. Storfors vimlar ju inte av matställen precis. Men vi fann PAM Restaurang & Pizzeria. Dyr men ganska god pizza. På kvällen var det dans i Folkets Hus med Björnes.


Publicerad: 2002-09-21 13:40:07

Säsongspremiär i Forshaga

14 sep

Hejsan!
Den 14/9 bar det av för dans till Forshaga och Mona G´s orkester En mycket rolig kväll. Roligt var det också för att orkestern hade övat in en del nya låtar som dom så duktigt spelade på kvällen.

Fick även en pratstund med arrangören Johnny Sandin som jag lärt känna en del, då han brukar spela på Länsdansen i Kristinehamn. Forshaga Folkets Hus är ett mycket roligt och trevligt ställe med en fin mogen danspublik. Ett dansställe som ja kan rekommendera.


Publicerad: 2002-09-14 13:40:07

Oxhäljamarken i Filipstad

7 sep

Hejsan!
Jag vet inte i hur många år jag varit uppe på Oxhälja, men det har ju blivit en del år nu. Jag åkte bil upp tillsammans med mamma, brorsan och en kompis till mig som heter Johan.

Vi åkte från Kristinehamn ganska tidigt för att vara uppe i Filipstad vid tiotiden. Tänk vad mycket det finns att titta på. Själv så köpte jag en cd, ett fräckt bälte i ormskinnsimitation. Tufft!

Cd-skivan jag köpte var Bo-Göran Svenssons ”Förbannad”. Han stod föresten själv där uppe och sålde den, så jag fick den signerad på samma gång.

När vi sedan skulle åta lunch så var det så trångt där vi skull äta på Hotell John, så man fick slå sig ner där det fanns plats. Själv hamnade vi vid samma bord som dansbandet Arvingarna. Jag såg inte att det var dom först. Efter lunchen gick vi ett tag till innan vi åkte hem.


Publicerad: 2002-09-07 13:40:07