Hemsidan 1 år

29 nov

Hejsan!
1 års jubileum. Nu så har sidan funnits i ungefär ett år. Jag vet faktiskt inte när jag lade upp den första hemsidan. Över 14000 besök! Men sedan starten för ungefär ett år sedan så har mycket hänt, designen har under detta år förändrats lite och förbättrats.

Sidan har fyllts på med allt möjligt under året. Tack alla som skickat positiva åsikter om hemsidan, alla mail med mera och för att inte tala om alla gästbockinlägg.

Kan berätta att gästboken just nu är fylld till bristningsgränsen men fortsätt att skriva i den. Det var väl allt. Jag hoppas att ni kommer att fortsätta besöka min hemsida.

Så till sist; vad passar bättre än att ge födelsedagsbarnet lite blommor?


Publicerad: 2002-11-29 13:40:07

Zlips på Sandgrund

9 nov

Hejsan!
Den 9 november var det dags för Zlips igen. Denna gång på Sandgrund i Karlstad. Hade hört att stämningen inte blir densamma som på Folkan hemma eftersom det är många så kallade ”kostymnissar”. Så jag tänkte att det blir väl inte det samma, men ack vad jag bedrog mig.

Zlips var på hugget och publiken var också bra. Så det blev som vanligt en höjdarkväll med Zlips. Hela bandet bjöd på sig själva och var helt underbara. Jag vet nog inget band som bjuder så på sig själva som Zlips gör. Helt outstanding. Hela bandet tar sig tid med sina fans och lyssnar och pratar. Ni är bäst Zlips.

Nu förstår jag verkligen varför ni vann dansbands-sm. Rocka på, eller spela så som ni gjort förut så kommer nog ingen att bli besviken.


Publicerad: 2002-11-09 13:40:07