Åtorpsmarken

24 sep

Hejsan!
Sista helgen i september är det tradition för Åtorpsmarken. Åtorp är ett litet samhälle som ligger lite sydost om Kristinehamn som inte gör för mycket liv av sig.

Jag trodde att jag i år skulle missa denna marknad på grund av krock med IFK Ölmes bortamatch mot Ludvika. Men den matchen var förlagd till söndagen, så det passade perfekt att åka denna fina höstlördag.

Detta är en trevlig marknad, men knallar som när och fjärran. Jag brukar alltid handla cd-skivor här av en tjej som har mycket bra priser på skivor. Sen tittade jag en del på lite annat smått och gott som såldes.

På hemvägen passerade vi Degerfors där vi åt mat på någon restaurang som heter Daniels. Denna dag skulle Degerfors IF spela match så det var fult av utomjordningar, ursäkta Degerforssupportrar ute på stan, men även på restaurangen. God mat hade restaurangen i alla fall.


Publicerad: 2004-09-24 13:40:07

Dagen då Ölme förnedrade Degerfors IF

10 sep

Hejsan!
Vilket är Värmlands bästa fotbollslag. Det måste väl ändå vara IFK Ölme som tillsams med Degerfors IF som båda lirar i DIV II. DIV II är den högsta serien där Värmlandslag ingår.

Och denna säsong har ju Ölme vunnit ALLA möten mot detta DIF. Så därför måste Ölme vara Värmlands BÄSTA fotbollslag.

Glädjen är stor, vi är tillbaka I allra högsta grad för spel om seriesegern.
Vi hade tur som gör första målet. Men efter hand under matchen gled initiativet över mer och mer till vår fördel.

Alla i Ölme gör en bra match men omnämnas bör ju; Conny Månsson, Almir Buhic, Daniel Strömberg, Marcus Hedkvist och Mirza Durakovic. Peter Edin gör ju första målet som är oerhört viktigt. Gabriel Biscaya kommer in och vi får en straff när han runnit igenom plus att han gör ett oerhört snyggt nickmål.

Jag tillsams med en del andra står och hejar på Ölmelaget som öser in mål. ett, två, te och fyra mål.

När det är mer än kvarten kvar är det många på Stora Valla som vänder hemåt. Och man ser att besvikelsen lyser i ögonen på dem. Man undrar var dom inte stannade kvar och såg på fin fotboll. jag var i alla fall nöjd denna dagen, det var underbart.
Än bättre var det att se tidningsrubrikerna dagen efter. ”Degerfors totalförnedrat av IFK Ölme”.


Publicerad: 2004-09-10 13:40:07