Säsongens sista match med IFK Ölme

9 okt

Hejsan!
Den 9 oktober var det dags för mig och IFK Ölme att åka till Örnsro IP i Örebro och spela den avgörande matchen. Det var mycket som stod på spel denna dag. Det var nämligen frågan om IFK Ölme skulle få kvala till superettan.
Samtidigt spelade Degerfors IF samma statusfyllda match hemma på Stora Valla mot BK Forward.

Ölme vann ju så klart denna match, men samtidigt tyvärr (kanske man inte skall säga) så vann ju Degerfors vilket medförde att dom fick kvala till superettan då dom hade bättre målskillnad.

Det var ju nämligen så att innan matchen så hade Ölme och DIF samma poäng men Degerfors lite bättre målskillnad.

Jag måste få erkänna att det kändes bittert efteråt, att vara så nära men ändå inte vinna. Men får väl vara lite hövlig och gratulera Degerfors till kvalet.


Publicerad: 2004-10-09 13:40:07

Jr på Varvet

7 okt

Hejsan!
Jr eller Jörgen som han egentligen heter är en av de bästa pubunderhållare som jag träffat. Han bjuder alltid på sig själv och det är alltid ett jäkla drag när han spelar på Varvet i Kristinehamn. En underhållare av sällan skådat slag skulle man kunna säga.

Denna lite kylslagna novemberfredag var det många som sökt sig till varvet för att roa sig och ha kul, men sist men inte minst höra på Jr. Jr blandar schlager, 60-talsmusik, dansband med dagens hitlista musik så det passar alla.

Så skall du ha underhållning någon gång och behöver trubadur kan jag varm rekommendera JR. På hans egen hemsida www.jrmusik.net så finns det mesta som är värt att veta om Jörgen. Ett tips är att läsa dom roliga historierna som han delar me sig utav på sidan.

Efter att sista tonen av Jr ebbat ut så bär det av till Statoil för lite nattamat. kl 01.33 så beslutar jag mig för att beställa en taxi och åka hem och sova.


Publicerad: 2004-10-07 13:40:07