Mellandagsrea i Karlstad

26 dec

Hejsan!
Kristinehamns utbud av affärer är okej, men Karlstads utbud är större så därför for jag dit på mellandagsrean i år. Jag tänkte shoppa en del kläder, men det blev inte så mycket. Faktum var det att jag inte hittade så mycket som jag ville ha. Och man skall ju absolut inte köpa för köpandets skull, bara för att komma hem med något som man sedan inte använder.

Det blev i alla fall en cool röd tröja från JC och en cd från Megahertz. En fika han också med på Järnvägscaféet eller vad det nu heter, ja du vet det där caféet som ligger i hörnet rakt över järnvägsstationen i Karlstad. Jag tror dom har bytt namn. Äh skit samma. Gott fika hade dom i alla fall, och det är väl huvudsaken.

Jag ångrade lite att jag inte köpt ett par häftiga jeans jag såg på JC för bara 199 kronor. Men jag tänkte det att dom har väl samma erbjudande hemma på JC eftersom det är JC och att det är samma ägare, men det hade om inte. Här fanns visserligen jeansen men dom kostade inte 199 kronor utan 399 kronor så jag får väl kanske åka tillbaka till Karlstad och se det finns kvar eller köpa dom som finns här i stan.


Publicerad: 2004-12-26 13:40:07