Let´s Dance och Kommuncupen

10 feb

Så har man då sett kvällens Let´s Dance. Hur röstar Svenska Folket egentligen? Ska man gå efter vem som dansar bäst skulle Peppe fått lämna programmet idag. Men å andra sidan sett har ju Peppe nu blivit en ”kultfigur” så folk röstar på honom bara för att det är Peppe. Men vi får se. I dag tycker jag alla gjorde bra ifrån sig på sitt sätt.
Har tänkt på en sak med Peppe. Undrar om han tar illa vid sig eller om tar det som en kul grej. Han kanske innerst inne blir sårad över kommentarerna som juryn fäller, fast han inte utåt visar det.

I dag på jobbet har jag förberett lite för kommuncupen. Alla papper och sånt är klara. Det fixade jag i går hos vårt bästa tryckeri :) Dessvärre har två lag lämnat återbud, men som tur är kommer det två andra lag och täcker upp dom platserna. Så det ska bli kul att se så många matcher. Undra om det finns någon Guinness rekord över flest antal spelade matcher på en dag? Vi kommer att ha 29 st matcher. En rolig sak är att det är både herr och damlag med och spelar.

I morgon kväll hoppas jag) om vädrets tillåter det) att det blir en resa till Brunnsparken i Örebro där Claes Lövgrens spelar upp till dans. Hoppas innerligt att vädergudarna är på ”våran sida”. Ser fram emot att få träffa skånepågarna igen. Sen har jag hört att när dom är i Brunnsparken brukar det vara 800-900 besökare där. Så vi får som sagt hoppas på att vädergudarna är snälla mot oss.

Angående hemsidan har jag nu fått lite fason på den. Nästan alla bilder är nu klara så som jag vill ha dem. Kika gärna runt lite på markuz.se och bekanta dig med dom ”nya” sidorna. Stöter du på något fel eller något som ser konstigt ut så vore jag jätteglad om du meddelade mig detta så jag kan åtgärda det.

Ha en fortsatt fin dag.


Publicerad: 2006-02-10 13:40:07