Kommuncuopen och Claes Lövgrens

13 feb

Hejsan på er vänner!
Då var det dags att skriva en ny blogg igen.
Lördagen flöt på fint med kommuncupen i inomhusfotboll. Det blev Bäckhammars SK som vann årets kommuncup i inomhusfotboll. Laget ställdes mot Villastadens IF i en final som slutade med 4-1 till BSK. Cupens överraskning var Varnans Vingar som i år lyckas ta sig ända till Semifinal där dom blev utslagna av Villastadens A-lag med 1-0 IFK Väse som för dagen var inbjudna som ersättningsdag hamnade 3:a. När det gällde damlagen var det Villastadens damer som drog den längsta strået då dom kom Kvartsfinal där Väse slog ut dem med 3-9. På det stora hela en mycket trivsam dag med många bra matcher.
Kiosk och serveringen fungerade utmärkt. På www.ifkolme.org finner du resultat för hela cupen.

På kvällen bar det av till Örebro för dans i Brunnsparken till Claes Lövgrens. Över 800 dansar var där och svängde sina lurviga till Helsingborgspågarna. Underbart! Det är andra gången jag ser dom och dom blir bara bättre och bättre. Kul att det går så bra för dessa killar. Dom spelade ju mest nere i södra Sverige förr, men efter att dom bytt bokningsbolag så är dom betecknas dom nu som ett riksband och har cirka 10-15 jobb i månaden vilket får betecknas som riktigt bra.

Söndagen blev det mest vila och se på tv. Jag mådde inte riktigt bra. Jag vet inte vad det var som spökade. Kanske var man utmattad.


Publicerad: 2006-02-13 13:40:07