Varannan Vecka

15 feb

Så har man då varit på bio och sett filmen ”Varannan vecka” med Måns och Felix Härngren i huvudrollerna. Det var en relationsfilm, där det gällde att hänga med för att hålla reda på vem som var ihop med vem och vems ex som var vems. Men på det stora hela var det en bra film. Wahlströms inhopp jag skrev om i förra bloggen var ungefär 1 minut eller så. Det är kul att filmmakarna vill ha med dansband sin sina filmer.

Nu ska jag försöka få till stånd mp3 låtarna till Riivaz hemsida. Jag har rippat från cd:n och gjort om dem till mp3 snuttar så nu bör det funka. Sist vet jag inte vad jag gjorde för fel. För när jag laddade upp låtarna idag och provlyssnade så hackade varenda snutt och det lät inte alls bra. Så nu får jag göra om det igen, och hoppas att det går bättre. Riivaz.se är i det närmaste klar och kommer inom kort att lanseras med buller och bong. Så håll ögon och öron öppna.

Annars så är jag sugen på nya webbprojekt. Så behöver du en hemsida eller känner någon som behöver en webbsida får ni gärna höra av er.


Publicerad: 2006-02-15 13:40:07