Spännande dag

25 feb

Ni som såg på Let´s Dance såg att det var Arja och Tobias som åkte ut. Jag tycker att det var stentufft igår. Alla dansade bra. Det enda jag inte förstår var varför Viktor och Karin skulle fjanta till det i sin tango. Hade dom inte gjort det så hade dom fått högre poäng. Arja klarade ju tangon perfekt.
Men jag tror att vi svenskar har lite fördomar mot Finländare, eller kanske inte fördomar. Men vi räknar med att alla Finländare kan dansa tango, och så är det väl inte? Nu dansade ju Arja fantastiskt bra, men kunde trots det inte hålla sig kvar. Men nu får vi koncentrera oss på dem som är kvar. Anna och David samt Måns o Maria verkar vara starka kandidater om titeln ”Bäst i Let´s Dance 2006”. Men vi får se, Viktor och Carin dansar ju inte så illa dom heller. rysligt bra. Spännande blir det i alla fall på fredag.

Och spännande blir det absolut ikväll då det är den 2:a deltävlingen i Melodifestivalen. Ikväll hejar jag på Kikki Danielson och Niclas Wahlgren. Sen blir det spännande att se hur Magnus Carlsson klarar sig som soloartist. Han har ju alltid haft folk runt om kring sig.

När det gäller schlager måste man ju följa med. Därför var jag inne på pressbyrån här i Kristinehamn och köpte en ny tidning som bara handlar om Schlager. Läsvärd tidning. Sen har jag Schlager och dansbandstidningen Får Jag Lov samt Aftonbladet och Expressens schlagertidningar. Så man kan lugnt säga att man har koll på dom deltagande artisterna. Så nu ska jag bänka mig för schlagerdeltävlingen från Värmland och Karlstad.


Publicerad: 2006-02-25 13:40:07