På bingo och release av Riivaz hemsida

28 feb

Massor med besökare på hemsidan, men inga gästboksinlägg. Är folk rädda att skriva, eller har dom inte ork, tid eller lust. Kan kanske vara en kombination tror jag. Själv är jag väldigt flitig gästboksskribent. Är jag inne på sida som är snygg så skriver jag oftast ett mess i gästboken och får ofta mess tillbaka. Har fått en del bannerbyten genom det. Så ärade folk. Var inte rädda. Skriv i min gästbok. Det gör inte ont.

I kväll har jag varit på bingo i Landahuset. Det gick inget vidare eftersom inte vann ett dugg. Jag får klaga hos Bengt. Bengt är han som är bingoutropare och som förövrigt var med och bildade IFK Ölme 1942. Men man träffar folk och har det trevligt tillsammans och det är ju det viktigaste. Sen om man skulle råka vinna gör ju inte saken sämre.

I dag har vi släppt Riivaz hemsida som jag nämnt i tidigare bloggar. Så nu finns riivaz.se att beskåda för allmänheten. Jag har gjort en pressrelease som jag skickat ut till lite folk i dansbandsbranchen. Så nu får man hoppas att det blir en välbesökt sida.

Maila gärna kommentarer på bloggen. Snart kommer även en liten presentation här av mig själv på bloggen. Ha det bra alla läsare av min blogg.


Publicerad: 2006-02-28 13:40:07