Dans med Roger Lööfs

14 jun

Efter att vi svängt av vägen för tidigt, varit inne i samhället Högboda, missat konsums öppettider med 1 minut, pratat med en engelsman. Samt haffat en man som var ute och rastat hunden kom vi så fram till kvällens dansplats som var Orrnäsets hembygdgård. Det var lite vanskligt att hitta dit, eftersom vi inte visste vad det var vi letade efter. Det enda jag visste var att det var en hembygdsgård.

Det hela visade sig vara en lite oas ca 5 km RV 61 norr om Korsning Högboda mot Arvika Boda Hembygdsgård eller Orrnäst har många intressanta byggnader och samlingar. Kvällens band som stod på scen var dansbandet Roger Lööfs. Det var på ”stora scenen”. Dansen började kl 18.00, och scenshowen var satt till kl 20.30

Om man håller sig till sanningen, och bortser från att det var en något mindre scen, och att den oannonserade scenshowen uteblev så var det en toppenkväll. För er som undrar kan jag berätta att Roger Lööfs är ett uppfräschat Håkan Nordlöfs.

Om föregångarn var bra så var detta ännu bättre, nu med skön kvinnlig fägring på saxofon. Tänk att man på en månad kan bli så pass samspelta. Men har man rutin så har man. Det hela artade sig till att bli en mycket trevlig kväll. Nu är det bara att rikta in såg på samma band i Degerforsparken den 12 juli.


Publicerad: 2006-06-14 13:40:07