Kryssning

21 okt

Hej hopp!
Nu är man hemkommen efter en trevlig kryss med Cinderella. Det var mycket god mat och musik och trevlig samvaro på båten.

Sen var det kul att träffa folk man bara snackat med via internet. Jag syftar bandet Callisto som spelade ombord. Har haft tele och mailkontakt med deras sångerska några år då jag gjort hemsidan till deras föregående band Dimes.

Hur som helt var dom kalasbra. Och vilket driv trummisen hade. Man blir avundsjuk på att kunna spela trummor lika bra som han.

Tja, vad kan mer vara värt att berätta. Jo, Markolio spelade ju ombord. Jag hörde honom bara. Såg inget, för det var så mycket folk i fanclub där han uppträdde. Hemresan blev lugn med lite Callisto och sedvanlig taxfreeshopping.

Dagen efter skulle den stora nöjesmässan ”Nöjesvågen” gå av stapeln. Så det var en hel del musiker ombord och även massor med bussar som stod och väntade i hamn. Alla bilder finns i mitt fotoalbum.


Publicerad: 2007-10-21 13:40:07

Claes Lövgrens

14 okt

Så var man hemma efter en trevlig danskväll med Claes Lövgrens i Forshaga Över 500 dansare. Underbart. Och CL var som vanligt i toppform.

Klockan är nu halv fyra och jag har tankar på att antingen gå och lägga mig eller kolla om det finns några trevliga personer på Dansbandsdax att snacka med.

Tror jag väljer det senare alternativet. ;-)


Publicerad: 2007-10-14 13:40:07

Jag lever – Andra avenyn

10 okt

Uj uj uj vad längesedan det var som man skrev något i bloggen. Ska försöka bli bättre på att skriva mer kontinuerligt. Men men, det där har man ju sagt så många gånger nu så man har slutat tro på det själv.

då kanske ni undrar vad mackan pysslar med nu för tiden. Jo jag jobbar på som vanligt både på fritiden och på dagtid så att säga. MT Trading & Design heter företaget där jag jobbar. Så behöver du hjälp med bilrekond eller reklam ställer vi mer än gärna upp.

Har du föresten kikat på SVTs nya serie ”Andra Avennyn”? Jag hr sett alla avsnitt och är helfrälst i serien. Så himla bra serie. Kul att åter igen ha en serie som man kan följa. Hörde att ungefär 160 avsnitt ska spelas in av serien. Vad är det som är så bra med den då, kanske mi undrar? Jo den tar upp alla dessa vardagliga problem som finns i vårt samhälle. Jagtycker inte serien är så påhittad som andra såpor varit, Men tycker ändå man inte kan kalla den för en såpa, utan mer en dramaserie. Dramaserie låter lite mer seriöst.
Kan även tipsa om seriens webbplats: http://svt.se/andraavenyn

Nä gott folk. Nu ska jag arbeta vidare här. Ville bara genom denna lilla blogg visa att jag lever.


Publicerad: 2007-10-10 13:40:07