Schlager och fotboll

24 maj

Ja det blev som jag hoppades på. En underbar 3-poängare i protokollet till IFK Ölme. Men starten var inte lika självklar som slutet. Hemmalaget såg aningen ostabila ut men lyckades hålla nollan tills den 43:e minuten då Ölme bjöd gästerna på ett enkelt mål. I andra halvlek ryckte man upp sig rejält och tog för sig av spelet. Köping kom allt mer i skymundan. I den 63:e minuten reducerar Radulovic Ivan till 1-1. Blott sex minuter senare slår Said Rashid in 2-1. Hemmalaget Ölme fortsätter trumma på och lagkaptenen Jimmy Andersson skjuter enkelt in 3-1 i den 74 matchminuten. Köping ser allt mer uppgivet ut och Said kan enkelt sätta in två mål till innan domaren blåser av matchen.
Efter matchen utbryter ett klassiskt segervrål i omklädningsrummet. FAN VAD UNDERBART 5-1
Nu får vi glida på detta tills på måndag då ny vecka med ny match väntar.

Till onödigt vetande kan jag berätta att jag tidigare idag var med brorsan och fika på Café Blå Valvet här istan. Sprite och en ostfralla blev det. Så nu vet ni det.

På kvällen blev det pizza och sommarkrysset i väntan på eurovisionschlagerspektaklet. Det är alltid lika trevligt med dessa kryss. Löste båda mycket enkelt idag efter att man fått i stort sett alla bokstäverna.

Sen var det så dags för programmet som ingen tittar på eller vågar erkänna att dom tittar på. Blev besviken på många länder i år. Frankrikes bidrag var ju ett riktigt bottennapp. Eh… golfbil…. och en jordglob??? Nää dom ska ju ha tårdrypande storslagna ballader ala Céline Deon. Och vad pysslade Spanien med. Nää nu är man putt för att inga länder motsvarade mina förväntningar. Men kan säga Grattis till Norges höga poäng. Låten vann på att den inte var typisk norsk utan något man hört 511 gånger tidigare på RIX-FM i rusningstrafiken på väg till jobbet.

Nu är det dags att inta sängen.


Publicerad: 2008-05-24 13:40:07