Lurad av JC

14 dec

Lurad av JC eller inte?? Jag känner mig i alla fall lurad av JC. Jag Köpte en skjorta på JC I Karlstad för 399:- Jag frågade grabben i kassan att jag tror jag sett en lika dan skjorta hemma för 299:- kan det stämma? Nej sa han. Eftersom det är samma ägare till butikerna så är priserna dom samma. Döm av min förvåning när jag i dag klev in i JC-Butiken i Kristinehamn och såg just en lika dan skjorta för 299:- Varför är det så här? Eller var detta ett straff för att jag inte handlade den lokalt?? Jag ska i alla fall höra av mig och reda ut vad dom har till sitt försvar.


Publicerad: 2009-12-14 23:48:16

13/12

14 dec

Sankta Luci-ia.. Ja minsann! I går var det luciadagen. Jag minns när jag var liten och alltid fick vara stjärngosse och stå där med en fånig strut på hövve. SÅ det är med vissa lättnad man nu slipper vara med i dessa tåg. Nu för tiden vet man ju inte om man ska vara stjärtgosse eller stjärngosse. He He. Förmiddagen blev lugn. Den brukar oftast bli det om man dagen innan smakat på en och annan bacardi breezer. jag har inte förstått det där, men så är det i alla fall.

Runt klockan 16.00 var det dags att rigga om för besök hos tjejkompis och vidare färd mot Mariebergsskogen där det skulle slås en sula på parketten. Det blev lite fika som inhandlats på Statoil. Pepparkakor och lussekatter som var hutlöst dyra Men det får la gå för den här gången. Annars anser jag inte att 12 kr för en torr lussekatt är prisvärt. Tur att det fanns julmust att doppa den i.

Med god marginal till klockan sju rullade bussen in på Mariebergsskogens parkering och fem minuter senare stod vi med en varsin glögg i entrén och minglade lite. Strax efter räknade Karlstadbandet Cliptons in till första dansen som blev Ljus och Värme. Under kvällen bjöds det på massor av nya och gamla dansbandsgodingar varvat med helt eget material. Nedan bjuder jag er på en låt som Hasse i bandet skrivit. ”Skäl att ses igen”

Kvällen böjd på lite spex från orkestern och lite luciatåg. Dock så stod inte orkestern för luciatåget. Utan det var duktiga elever från någon skola jag inte minns namnet på. Men fint och stämningsfullt var det i alla fall. Kvällen rundades av kl 23.00 till tonerna av Främling. Kan det bli så mycket bättre på en luciaafton?


Publicerad: