STREAPLERS – ETT ÅR I TAGET

6 jan
Streaplers - Ett år i taget
Streaplers - Ett år i taget

STREAPLERS – ETT ÅR I TAGET
Betyg: 5
Skivbolag:Mariann
Antal låtar: 15
Totallängd:

Streaplers gör ingen besviken när dom för 50:e gången levererar ett nytt album. Denna gången med titeln ”Ett år i taget”. Dessutom firar bandet 50-års jubileum. Kan det bli mer jubileum? På skivan är det typiskt Streaplersgung. Jukeboxen är plattans sväniga öppningsspår. Den som gillar Streaplers blir således inte besviken. Här finnas allt som gör Streaplers, Svängiga bugglåtar, spelglädje, dom känslosamma balladerna. Allt finns packeterat på detta album.

”Mary Ann”, ”Lång Väg Att Gå”, ”Halva Vägen Var” är andra bra låtar på skivan liksom finstämda ”Sent om sider” och ”Vin og tårer”. Plattan rundas av med ett svängigt Everly Brothers medley. Som vanligt ett tryggt och säkert album med kungarna från Kungälv.


Publicerad: 2010-01-06 23:26:35

Premiär för Let´s Dance 2010

6 jan
Let´s Dance
Let´s Dance

Nu på fredag den 8/1 är det säsongspremiär för 2010 års Let´s Dance i Tv4. I år är det som alltid ett spritt startfällt. Följande kändisar tävlar:
Agneta Sjödin och Tobias Karlsson
Claudia Galli och Tobias Wallin
Elin Kling och Daniel da Silva
Gudrun Schyman och Björn Törnblom
Marcus Birro och Helena Fransson
Mattias Andréasson och Cecilia Ehrling
Molly Sandén och Jonathan Näslund
Peter Wahlbeck och Maria Bild
Rabih Jaber och Maria Lindberg
Stefan Sauk och Malin Johansson
Victoria Sandell Svensson och Anders Jacobson
Willy Björkman och Charlotte Sinclair

Det ska bli intressant och se hur det kommer gå för dem. Willy Björkman från bugglov ska bli intressant att följa då han själv förhoppningsvis har rytmen i bloden. Dansbandsmusiker brukar ju ha det.
Gudrun Schyman ska med bli kul att följa liksom Agneta Sjödin. Det är en hel del namn där som jag inte riktigt att pejl på vilka dom är. Men det kanske är så att får man se bild på dem så säger man” Aha det är ju han”. Kan meddela att dom glömde bort att bjuda in mig i år med. Suck!! Ska man behöva ringa upp dem och be dem skicka en inbjudan eller? Nää så jag får snällt liksom tidigare år följa detta från tv-soffan. Må bäste man eller kvinna vinna!


Publicerad: