Playtones släpper album

9 jan

Så här ser omslaget ut till The Playtones album som släpps den 3 februari. Titeln på album blir ”Rock’n’roll dance party” och Kavalkad Lion Hearts dansbandslabel.

The Playtones - Rock'n'roll dance party
The Playtones - Rock'n'roll dance party

Publicerad: 2010-01-09 22:01:19

Nya skivsläpp i januari

9 jan
Date -  Här och nu
Date - Här och nu

Som bloggen skrivit om tidigare blir det stort skivsläpp den 27 Januari då Torgny Melins och Zekes släpper sina skivor. Klart är även att Date släpper sitt album ”Här och nu” samt att Scranta släpper Våra Bästa Dansband vol 5 2-CD med de bästa dansbanden just nu. Så det finns mycket att se fram emot som skivköpare. Två dagar innan den 25/1 kommer norska bandet Pegaus med nya album Rotløs på Tylden Records.

Andra band som jobbar med nya plattor är bland andra Wahlströms och Bhonus. Släppdatum på dessa är inte klart i skrivande stund. På den norska skivmarknaden kan vi se fram emot nya album med Contrazt, Furulunds, Carmen, Sogns och PK & Dansefolket.


Publicerad:

Lets Dance

9 jan

Kallt idag med. Att denna kylan inte kan ta slut snart. Men visst är det trevligt med lite vinter. I går på fredag var det så premiär för ”Let´s Dance”. Otroligt kul att se alla dessa kändisar som är med. Kvalitén var väl som jag trodde. Men trevligt var det att den var så pass hög som den var i premiärprogrammet. Det kommer bli onekligen spännande att följa utvecklingen på dessa kändisar.

I dag lördag har jag varit en sväng på stan för att fixa nytt batteri till min digitalklocka. Men tyvärr kammade jag noll. Åkte så hem för att ringa till lite butiker och fråga. Men varför ska man inte kunna ringa till dem? Ska man luras att åka dit och inte hitta det man ska ha och därmed köpa andra onödiga prylar???f


Publicerad: