Magnus Carlsson och Barbados

1 feb
ReCollection Magnus Carlsson
ReCollection Magnus Carlsson

Kan man bli nostalgisk över Magnus Carlsson. Tja, ja vet inte. Men jag fick lite flashbacks när jag på jobbet nötte på hans platta ”Re Collection och hörde låten ”Hold Me”. Denna låt som blev bandets genombrottslåt 1995 på svensktoppen och Bingolotto. Den gick varm hela dagen i spelaren. Jag har alltid gillat Magnus Carlsson som artist och person. Mycket trevlig och sympatisk kille dom få gånger jag sett han live.

Tidigt Barbadosmaterial från 1994/1995
Tidigt Barbadosmaterial från 1994/1995

Hemma i skivsamlingen finns en hel del singlar och full-cd:s med Magnus Carlsson och Barbados. Men jag tror inte jag slår Axel Berntsson i Barbadosprylar. Han har nog allt som går att få tag på och lite till. I sin blogg har han lagt ut bilder på sina samlingar. Tittar man på dem bilderna så ligger man i lä vad gäller skivor.
Vi har kommit i kontakt via en dansbandssite eftersom vi båda samlar på Barbadosprylar så jag får väl se om det finns några dubletter på kort, affischer och skivor man kan avvara till hans samling.

Next Star - ICA Maxis talangtävling
Next Star - ICA Maxis talangtävling

Föresten!!! När jag ändå skriver om denna Axel så tycker jag ni ska rösta på honom sen när det blir dags till talangtävlingen Next Star. Jo ja jag vet att det är en tjej från Kristinehamn som också är med och tävlar, men hon sjunger ju inte Barbados liksom =)
Hör sedan hans version av ”Se mig” som Magnus tävlade med i melodifestivalen 2000.

För er som inte vet så är Next Star är en nationell sångtävling i Sverige för ungdomar mellan 13 och 19 år, startad 2007 av ICA Maxi i samarbete med Diggiloo. Vinnaren får uppträda på flera Diggilookonserter samt släppa en skiva.

Diggiloo sommarturne väntar. (Bilden är ett montage)
Diggiloo sommarturne väntar. (Bilden är ett montage)

Publicerad: 2010-02-01 16:53:18