Jag gjorde ett klipp

20 mar
Salong Klippet Kristinehamn
Salong Klippet Kristinehamn

I dag efter jobbet gjorde jag ett klipp i dubbel bemärkelse. Tog mig en skön promenad i det fina vädret ner till Merkurius köpcentrum här i stan för att frisera till mig.

Alltid när jag kommer hit så brukar dom fråga om det var längesen jag klippte mig. Men nu frågade dom inte. Kanske berodde det på att jag inte denna gången låtit håret växa ut allt för långt.

Salong Klippet är en trevlig salong med duktiga tjejer som klipper. Priset 150 kr är mycket trevligt.
Jag bad tjejen raka allt på sidorna och klippa kort ovanpå och spara lite lite lugg. Resultatet kan ni se nedan. Hon sparade lite på sidorna så att det inte skulle bli helt kalt där. Det kanske var lika bra det.

Så här blev det
Så här blev det

Publicerad: 2012-03-20 17:06:14

Dans och musik på Hotel Årjäng

20 mar
Hotel Best Western Årjäng
Hotel Best Western Årjäng

Hotell Best Western Årjäng satsar på underhållning för dom flesta nu under våren. All underhållning sker på Club Destination.

Den 31 Mars blir det dansband för hela slanten. Då bjuder ett av Värmlands svängigaste dansband Selex upp till dans. Smäktande ballader och riviga bugglåtar är deras kännevecken.

26 Maj kommer Drängarna på besök. Full fart kan nästan utlovas från början till slut. Vem minns inte ”Om du vill du bli min fru?”

2 Juni är det så dags att snöra på sig dansskorna igen. Då kommer Varbergs stoltheter på dansbandshimlen på besök. Dom sockersöta tjejerna i Face84. Dom har varit på hotellet förut och gjort stor succé och nu är dom så åter tillbaka.


Publicerad:

Klassiska Krokbornsparken i Hällefors

20 mar
Krokbornsparken i Hällefors Foto/Copyrigt: Krokborns vänner
Krokbornsparken i Hällefors Foto/Copyrigt: Krokborns vänner

Säg Krokbornsparken och Hällefors så är det nog många som får något nostalgiskt i blicken. Denna underbara pärla bland folkparker.
Här har flera av våra stora artister och dansband spelat upp till dans genom åren.

Krokbornsparken ligger i Hällefors på en långsträckt halvö i Svartälven. Den räknas som Sveriges första folkpark och började anläggas 1796.
Än idag finns en dansbana (uppförd 1929) och en utomhusteater i Krokbornsparken. Hela parken byggnadsminnesförklarades år 1996.

Följande danser är inplanerade i år:
2012-06-01: Larz Kristerz
2012-06-30: Nostalgidansen
2012-07-14: Zekes & The Playtones
2012-07-27: Rios Orkester


Publicerad:

Danser i Skruvstadparken 2012

20 mar
Det kommer dansas i Skruvstadparken 2012
Det kommer dansas i Skruvstadparken 2012

Det ser väl ganska folktomt ut än. Men jag kan lova att här kommer det bli folk till sommaren när Skruvstad IF arrangerar danskvällar.

Skruvstad är ett litet samhälle nära värmländska Grums. Här finns lite av varje. Bland annat en populär folkpark där det arrangeras dans.
Det är välbesökta danser med musik som passar de flesta.

Programmet ser ut som följer:
2012-06-30 Poptimisterna
2012-07-14 Arvingarna
2012-08-04 Larz Kristerz
2012-08-11 Poptimisterna


Publicerad: