Mona gästade Sten & Stanley

27 mar

Sten & Stanleys 50-årskalas rullar vidare. Trots att det var Melodifestivalen så fyllde Sten & Stanley Konserthuset i Karlskrona den 10 Mars. Det blev en kväll med härlig stämning och mycket glädje. Mona G medverkade som Populär gästartist. Hon fick framföra några av sina countrypärlor inför en bejublad publik

Hans Martin med ny platta

27 mar
Hans Martin - Här är jag hemma
Hans Martin - Här är jag hemma

Populära Hans Martin är tillbaka med ett nytt album som landar på skivdiskarna 28/3.
På nya skivan bjuder Hans på ett gäng fina tolkningar av klassiker som bland andra ”Där vita syrenerna blommar”, ”Du har gjort min gråa värld till guld igen”, ”Min gamla gula flygmaskin” och ”Tusen sånger”.
Dessutom innehåller skivan några nyskrivna sånger av Hans och Gunborg.

Efter att ha lyssnat in mig på låtarna kan jag bara konstatera att Hans håller stilen. Många av låtarna på skivan är riktigt dansanta och passar perfekt att ta en foxtrot eller bugg till. En låt som sätter sig direkt är låten ”Det gör ont”.

Som ni alla säkert vet så var det i dansbandet Tommys Hans karriär tog fart. 1991 slog det till rejält i Sverige med dunder och brak. Det var i och med sitt första framträdande i svensk TV då Tommys framförde ”Vår dotter”. Växeln på SVT blev fullkomligt nerringd av människor som undrade var man kunde köpa skivan.

Flera plattor, turnéer, radio och tv-program i hela norden har han på sin meritlista.
För några år sedan lämnade han dansbandet Tommys för att satsa på en solokarriär.

Den första soloskivan ”Landet där solen aldrig går ner” sålde i otroliga 100.000 ex och uppföljaren ”Den blomstertid nu kommer” blev på kort tid även den en platinaskiva.

I sommar kommer Hans Martin att under Malungs dansbandsvecka uppträda med Tommys orkester. Bandet spelar nämligen nonstop med Claes Lövgrens på bana 1 under dansveckans sista kväll.

LÅTAR:
1.Där vita syrenerna blommar
2.Här är jag hemma
3.En glimt av kärleken
4.Du har gjort min gråa värld till guld igen
5.Ditt ljus skall brinna
6.Min gamla gula flygmaskin
7.Det gör ont
8.Tusen sånger
9.Början till slutet
10.Jag skall alltid älska dig
11.En öppen hand
12. Behåll dina rosor

Kabelinstallation

27 mar
Min fina kabelinstallation
Min fina kabelinstallation

I dag på jobbet kopplade jag inte lite nya datorer. Blev riktigt bra tror jag. Dock har kanske installationen lite att önska. Men som sagt. Det är inga kablar på golvet i alla fall som samlar damm. Bara en sådan sak är ju bra.

Skulle dansbanden se min installation på kablar skulle dom nog börja gråta. Jag blev själv tårögd. Tårögd över hur fint det var :)

Donnez med ny platta

27 mar
Donnez släpper ny platta
Donnez släpper ny platta

Donnez släpper ett nytt album 23 maj. Titeln är ej bestämd ännu. Skivan kommer släppas genom skivbolaget Sony Music som även gav ut bandets förra skiva ”Den enda sommaren”. Den nya plattan kommer innehålla 15 låtar. Som gästartist på skivan finns bland andra Magnus Johansson, som kan betecknas som sveriges bästa och mest anlitade trumpetare.

Här nedan följer låtlistan till skivan::
1. Acapulco
2. Åhus strand
3. Hej hej hej
4. Vad ska du göra sen
5. En clown i mina kläder
6. Det går över
7. Tänker du på mig i ensamhet
8. Ingen rök utan eld
9. Koppla av (I can help)
10. Indiana
11. Ge mig ett ärligt svar
12. Det är kärleken som knackar på
13. En gång till
14. Ge mig sommaren tillbaka
15. En vilsen själ

Medlemsbyten i Mingos

27 mar
Mingos sångerska Ida Sundelius. Foto: Jini Sofia
Mingos sångerska Ida Sundelius. Foto: Jini Sofia

Ida Sundelius tar över som sångerska i Mingos efter Anette Olsson som slutar. Bandet har även ny taktfast medllem. Bakom trummor sitter numera Thomas Andresson, även kallad Boman som tar över efter Ingemar Mathiason.

Mingos hittar ni som vanligt på Mingos.se