Söndagsdanser i Storfors Folkets Hus.

15 sep

Jag har gjort det förr men det tål att göras reklam igen för Korpen Karlskogas populära söndagsdanser i Storfors Folkets Hus.

Korpens söndagsdanser i Storfors
Korpens söndagsdanser i Storfors

Trivseldanser i Otterbäckens Folkets Hus

15 sep
Rios Orkester 2012
Rios Orkester 2012

Otterbäckens Folkets Hus fortsätter satsa på trivseldanser på söndagarna. Den 16 september står Rios Orkester från Mariestad står på scenen. Servering kommer att finnas. Alla hjärtligt välkommna att besöka bandymetropolen Otterbäcken.

Rios gjorde sin första spelning i Hönsa Bygdegård 1992. Utgångsort för bandet är skärgårdskommunen Mariestad vid värnens vackra strand. Rios startades som ett fritidsprojekt som utvecklats genom åren. 2000 spelade grabbarna in en mini-cd med sju låtar på som blev väl mottagen av media och danspublik. Med på skivan har dom en originallåt som man hade äran med att ha på norsktoppen i hela tio veckor. Året efter 2001 var bandet med och tävlade i dansbandsjakten som gick av stapeln varje år under dansbandsveckan i Malung. Bandets spelplan sträcker sig över hela Sverige och även en hel del i Norge där man är mycket populära.

Gideons och Mackan på danslogen.se

15 sep
Gideons och Mackan på danslogen.se
Gideons och Mackan på danslogen.se

Lite bus måste man ha för sig. Hur som helst är det lite kul tycker jag. Bakgrunden till fotot följande. Jag skojade till det i våras då Gideons spelade i Storfors Folkets Hus genom att komma klädd i samma kläder som orkestern. Orkestern skrattade och tyckte nog det hel var rätt festligt.

Surfa in på danslogen.se och se bilden själv och spana in allt det andra trevliga som finns på sidan.