Stort Grattis Sannex till Manifestpriset

8 feb
Sannex
Sannex

Stort grattis till Sannex som vann Årets ”Manifestpris” i kategorin dansband med sin platta ”Tillbaka till framtiden”. Just när detta skrivs håller Sannex till tacktal.

Motiveringen till priset lyder:
”Det här bandet har en förmåga att modernisera dansbandsmusiken utan att därför göra avkall på dansbarheten. Albumet lyckas också förmedla det genuina gung och spelglädje som bandet visar på scenen. Samtidigt som man förvaltar arvet från tidigare generationer av bandet, så svävar det en fräschör och nytänkande över albumet.”

Grattis grabbar. Övriga nominerade var Callinaz, Pure Divine, och Casanovas. Galan hålls under festliga former på anrika nöjespalatset Nalen i Stockholm ikväll.

Hemma efter en Stockholmstripp

8 feb
Gamla stan i Stockholm
Gamla stan i Stockholm

Nu är man då hemma efter en tripp till Stockholm. Ligger lite efter med bloggen men håll ut. Nya friska reportage och bilder är på gång. Önskar er alla en fortsatt trevlig fredag.

Nonstopdans med Callinaz och Lajbans

8 feb
Nonstopdans med Callinaz och Lajbans
Nonstopdans med Callinaz och Lajbans

Nu på söndag är det dags för en nonstop dans i fina Bjärnums Folkets Park. På scenen står två Skåneorkestrar i form av Callinaz och Lajbans orkester. Alltsammans drar igång kl 17.00
Väl mött!