Elisa Lindström medverkar i Körslaget

28 jun
Elisa Lindström medverkar i Körslaget
Elisa Lindström medverkar i Körslaget

I höst på tv drar man i gång den sjunde säsongen av Körslaget igång. Som vanligt är det Gry Forssell som är programledare. Det utlovas härlig sång, glädje och energi där dom tävlar om att ta hem äran och segern.

Årets körledare är en salig blandning, från hiphop till dansband och opera. Körledarna är: Dogge Doggelito, Wille Crafoord, Anna Book, Andreas Weise, Sonja Aldén, Rickard Söderberg och sist men absolut inte minst Elisa Lindström.

Likenäsparken jubilerar med The Grabbs

28 jun
Likenäsparken
Likenäsparken

Likenäsparken firar 60-års juvileum till helgen. På scen står inga mindre än ”The Grabbs”. Ett band som spelar blandad dansant musik så arrangörerna IFK Likenäs hoppas på en blandad dans och festpublik.

För att enklast ta sig till Likenäs följer man RV 62 till Likenäs. Sväng upp vid Likenäs Allköp, efter ca 400 m sväng höger (första avtagsvägen)

The Grabbs. Bild lånad från bandets facebooksida
The Grabbs. Bild lånad från bandets facebooksida

Likenäsparken byggdes och togs i bruk i juni 1953. Drygt 1000 besökare kom då på premiärdansen! Trots att det är en park med dryga 50-talet år på nacken så används den än i allra högsta grad! På somrarna hålls ungefär 4 danser här och publiktillströmningen brukar vara god.

Här kan man verkligen känna historiens vingslag då man svänger runt på dansgolvet och ser alla historiska affischer som pryder väggarna. Här har bl.a. artister som Sven-Ingvars och Rock-Ragge spelat!

Band som spelat i Likenäsparken
Band som spelat i Likenäsparken

Parken drivs idag av IFK Likenäs

Den 10 Augusti blir det dans igen Då kommer Holidays på besök och bjuder upp till svängiga tongångar.