Maran tillbaka i Örnsköldsvik

30 aug
Maran tillbaka i Örnsköldsvik
Maran tillbaka i Örnsköldsvik

Arrangörerna av ”Öviksmaran” har genomfört två fantastiska maror på Parkaden i Härnösand och såväl alla lyriska ord från gäster som deras egen magkänsla inför, under och efter dessa maror vittnar om att Maran bestått och rent av levt upp med nya arrangörer och genom flytten till Parkaden. Härnösand som stad och Parkaden som arena har tagit emot Maran med öppna armar och visat sig vara en väl så god hemvist.

Tanken har dock hela tiden funnits där, drömmen om att än en gång kunna välkomna Marans gäster till Örnsköldsviks Folkets Park, något som många man talat med också gett uttryck för vid sidan av lovorden kring Höst- och Vintermaran i Härnösand. För många är det nog därför lite av en dröm som går i uppfyllelse när Maran nu återvänder till sin tidigare hemvist. Om detta blir en engångsföreteelse eller om en ny era i Ö-vik står för dörren kan arrangörerna dock inte sia om, de tar en Mara i taget och varje gång är de deras avsikt att än en gång göra den bästa Maran någonsin.

Källa: Maran.nu


Publicerad: 2014-08-30 23:45:59

På turné med Holidays

30 aug
På turné med Holidays Orkester
På turné med Holidays Orkester

Just nu befinner jag mig i en röd fin turnébuss på väg upp till Bergviksparken utanför Söderhamn. Vi har nyss käkat mat på ”Gyllene Måsen” i Arboga. Vi beräknar att komma fram till Bergvik i natt runt klockan 02.00 Vad sker i Bergviksparken då? Jo det vankas dansbandsforum. 7 band. LKB Lars Kristoffersen Band, Samzons. Janders, Holidays, Wreatz, King Edawrds och Alvenfors skall spela upp här under söndagen. Arrangör är Rent Nöje i Karlstad. Vart vi just nu vet jag inte. Men såg för en stund sedan en skylt nyss om Kolbäck. Så snart blir det att nanna kudde en stund innan vi kommer fram.


Publicerad: