Mina bilder på danslogen.se

20 okt
Mina dansbilder på danslogen.se
Mina dansbilder på danslogen.se

Har ni sett vad fin danslogen är just nu?

Danslogen publicerar alltid en av dom senaste inlagda dansbilderna som en topbild på sin hemsida. Just nu är det en av mina bilder som är topbild. Det glädjer mig enormt. Bilden är på Mårten Nordström keyboardist och sångare i Excess orkester. Plåtade bilden gjorde jag på Kristinehamns Conference center förrförra söndagen då bandet spelade upp till dans.

Alltid kul när danssidor uppmärksammar mitt jobb som ”fotograf”. Det spånar mig att fortsätta plåta och på så sätt ge något tillbaka till dom som driver denna sidan.

Klicka här för att se samtliga bilder på Excess den aktuella kvällen

Danspalatset Maxim gör nypremiär med danser

20 okt
Danspalatset Maxim
Danspalatset Maxim

Efter att Södra Station avvecklades som tågstation startade på 1930-talet en omfattande verksamhet med dans i den stora väntsalen. Namnet Maxim valdes för att man ville att det skulle ha en internationell prägel. Under åren har många dansat under det välvda taket i väntsalen. Nu blåser man nytt liv i danspalatset med att erbjuda dans i alla dess former; klassisk som modern.

Det nya dansgolvet i stora väntsalen väntar dina lurviga till skön dansmusik. Premiären sker nu på lördag då man bokat in en härligt gäng i form av Looking Back band.

”Södra Station” arrangerar även danskvällar för företag och privatpersoner. Man erbjuder även olika paketlösningar med hotell i samband med våra arrangemang.

Looking Back Band spelar på nypremiären
Looking Back Band spelar på nypremiären