Förlåt…

3 nov
Åmotfors
Åmotfors

Jag tar av mig hatten bockar och ber om ursäkt. För vad kanske ni undrar? Jo jag har hela tiden gått och trott en sak och sen idag så visade sig att det inte var så. Jag vill ta tillfället i akt att be om ursäkt till er 1 396 personer (ungefär) som bor i Värmländska Åmotfors. Ja det heter faktiskt Åmotfors. Jag har nämligen trott det hetat Åmotsfors med S i mitten men så är inte fallet. Så jag ber om ursäkt för att jag i hela mitt liv trott att det hetat Åmotsfors. Hoppas ni godtar min ursäkt. Jag lovar att gottgöra detta genom att någon gång åka till er och handla på kôppra och ta mig en sväng om i er vackra folkpark.

Per-Håkans till KCC

3 nov
Per-Håkans till KCC
Per-Håkans till KCC Fotomontage: Markus Redman

Missa inte Per-Håkans som kommer till Kristinehamn Conference Center nu på söndag den 9/11. Klockan 18.00 drar hela danskalaset i gång. Missa inte detta!!!

Mingos blir Foxie

3 nov
Mingos blir Foxie
Mingos blir Foxie

Mingos orkester har bestämt sig för att upphöra som band. Men var lugna dansfolket. I samma veva som orkestern läggs ner föds ett nytt dansband. Nuvarande sångerskan Ida Sundelius blir kapellmästare och frontfigur för det nya bandet som fått namnet Foxie. Ett modernare och fräschare band med samma goa stil som Mingos.