Samzons – Blandade favoriter

3 dec
Samzons - Blandade favoriter (Ej originalkonvolut)
Samzons – Blandade favoriter (Ej originalkonvolut)

De var några år sedan. Men nu är det dags för Samzons från Kimstad att släppa en skiva. Det kommer bli en samlings cd med inte mindre än 19 låtar. Plattan kommer heta ”Blandade favoriter”. Som titeln anger så är det melodier som är bandets favoriter ute på dansbanan och som även är mycket omtyckta och önskade av publiken.

Dans i Östetbotten

3 dec
Dans i Österbotten
Dans i Österbotten

Bo-Henrik Eriksson är mannen som grundade webbsidan Dans i Österbotten för ett antal år sedan, det fanns en efterfrågan på en webbsida där man kan finna dansinformation som gäller mera än en vecka åt gången i Svenskfinland.  Webben utvecklas hela tiden och så även hans webbsida. På sidan har han samlat alla dansarrangörer i Svenskfinland, på en och samma sida. Det är en oerhört populär sida. De som aktivt dansar, har ”Dans i Österbotten” som sin första sida, när det gäller att hitta info om dans. Här finns även länkar till en rad olika dansband.

Orkesterbussar på blocket.se

3 dec
Highlights säljer bussen
Highlights säljer bussen

Är ditt band på jakt efter en turnébuss? Då kanske blocket.se kan vara sidan du söker? Där finns det oftast en annatl orkesterbussar och husbussar ute till försäljning.
Just nu finns bland annat Highlights buss ute till försäljning. Läs mer www.blocket.se

 

Tävla med Thomas

3 dec
Thomas Neraasen och For Swingende
Thomas Neraasen och For Swingende

For Swingendes Julkalender är i full gång. Detta år et är det kalender med 24 olika bilder på dansband som man skall gissa sig till vilket band det är på bilden.  Den som gissas tätt flest gånger fram till jul vinner en  spännande cd-paket. Så gör som mig. Delta i Thomas trevliga tävling.
Läs mer om tävlingen på www.forswingende.com