Nya Per-Håkans

27 jan

Snart gör Mikael Ehmer sin sista spelning med grabbarna i Per-Håkans. Hans kvarvarande spelningar är 27/1 Helsingborg Sundspärlan,
29/1 Kungälv FUB-Dans Kvarnkullen och slutligen 30/1 Viking Cinderella (Dansbandsveckan). Ny kille bakom tangenterna blir Linus Karlsson som senaste spelat i Martinez.


Publicerad: 2015-01-27 09:32:17

Wenche & Gutta med hemsida

27 jan
Wenche & Gutta med hemsida
Wenche & Gutta med hemsida

Det norska bandet Wenche & Gutta har blivit med ny hemsida.I över 30 år har Torsteins spelat upp till dans.
Men från och med 2015 då Torstein Flateby lämnade bandet ändrade man således namn till Wenche & Gutta. På hemsidan kan man bland annat läsa om medlemmarna, se på lite bilder höra smakprov plus en hel del annat. Skriv gärna en rad i bandets gästbok.
Adress: www.wencheoggutta.tk


Publicerad:

Holidays spinner vidare som kvartett

27 jan
Holidays 2015. OBS! Fotomontage: Markus Redman
Holidays 2015. OBS! Fotomontage: Markus Redman

Som vi rapporterade om för några dagar sedan har Holidays fått en ny trummis. Nu meddelar bandet att man kommer spela vidare på fyra medlemmar.
Bandet består således av från vänster på bilden ovan: Hans Melin som spelar klaviatur och kör, Björn Björklund på sång, gitarr och dragspel, Michael Andersson på gitarr, sax och sång samt Nicklas Mörk på trummor.

Många spännande spelställen i Norge och Sverige finns med i årets spelplan. Bland annat skall man spela på Seljordfestivalen som är en av Norges största dansbandsfestivaler. Även Tinnsjöfestivalen på Rjukan kommer besökas. Sist men inte minst kommer dom spela på två av världens största festivaler. Bälgspel vid landsvägskanten som är nordens störta dragspelsfestival samt Malungs Dansbandsvecka i Malung.


Publicerad: