Svängigt dansparty med Holidays i Säffle

4 mar
Holidays 2015. OBS! Fotomontage: Markus Redman
Holidays 2015. OBS! Fotomontage: Markus Redman

Den 14 mars med start 21.00 är det dans på Medis i Säffle. På scenen står Holidays orkester. Dom utlovar svängiga bugglåtar blandat med skön foxtrot. Arrangör för dansen är Medborgarhuset själva. Det är inte så ofta som det är dans i Säffle så du får vi hoppas att alla Säfflebor går man ur huse för att ta sig en sväng om.

Förändringar i bandet Radio!

4 mar
Logga för dansbandet Radio
Logga för dansbandet Radio

Ett och ett halv år efter att bandet ”Radio!” gick in i replokalen tillsammans för första gången, och nästan precis ett år efter första spelningen, blir det nu några förändringar när det gäller medlemsuppsättningen.

Livet som turnérande musiker är svårt att passa ihop med utbildning, civilt arbete och familj, och det sliter även hårt på kroppen. På grund av detta har nu Joel Appel, Petter Järleby och Daniel Andersen valt att kliva av. Bandet tackar dessa för tiden som varit, och önskar dem lycka till i framtiden både i och utanför den musikaliska världen.

Men bandet lever vidare så klart. Sångerskan Karin Lundh och basisten Kristoffer Järleby hälsar nya medlemmar välkomna till bandet. Det är Dan Göransson på gitarr, Rasmus Szemenkar på trummor och Erik Slättberg på klaviatur. Detta innebär att bandet Radio! lägger nu i ett par ytterligare växlar för att få komma ut och spela musiken dom älskar för er.

Aktuell och uppdaterad spelplan hittar ni på bandets hemsida www.bandetradio.se

Lasse Stefanz medverkar i Eldsjälsgalan

4 mar
Lasse Stefanz medverkar i Eldsjälsgalan
Lasse Stefanz medverkar i Eldsjälsgalan

På torsdag den 5:e mars går Eldsjälsgalan av stapeln i tv4. Det blir även Miljonbingo under kvällen. Programledare är Ingvar Oldsberg. På denna gala kommer man här hylla föreningslivet och dess hjältar genom stipendier. Kategorierna är Årets eldsjäl, Årets unga ledare och Årets förening.

Det blir även en hel del artister. En av de medverkande är Lasse Stefanz som kommer att framföra en helt ny låt i studion. Det blir även TV-debut för bandets nya basist, Dallas. Övriga artister är Jill Johnson, Doug Seegers, Molly Sandén och Say Lou Lou.

Programmet sänds i TV4 med start kl 20:00.

Matz Bladhs i Bingolotto

4 mar
Matz Bladhs i Bingolotto
Matz Bladhs i Bingolotto

Söndag den 8 mars medverkar Matz Bladhs i Bingolotto. Där kommer dom att framföra några låt från deras nya album ”Hem igen”.
Programledar är som vanligt Ingvar Oldsberg och programmet sänds i 7:an med start 18.15