Just nu i Brunnsparken Örebro

21 mar

clorebro14503insta

Befinner mig med brorsan just nu i Brunnsparken Örebro. Claes Lövgrens spelar. Mycket folk och härlig stämning. Vad menar kan man begära. ”vikarierna” Lasse och Johan sköter sig med den äran. P,g,a av restriktioner ang fotografering får ni nöja er med en scenbild. Längre reportage om kvällen kommer framöver i bloggen.

Canyons söker sångare/sångerska

21 mar

Men ska skall lyssna på och följa sitt hjärta när det gäller det musikaliska. Det har Tina Svensson gjort. Hon har beslutat sig för att ta en ”time out från dansbands-scenerna för att se vad livet mer har att erbjuda

Därav söker nu Canyons söker sångerska/sångare. Är du den dom söker? Vill du sjunga i detta mogenband från Skåne? I så fall skall du söka. Skicka inspelningar tillsammans med lite information om dig själv till info@canyons.se

Danshallen Belganet satsar på 65+ dans

21 mar
Danshallen Belganet
Danshallen Belganet

Nu startar man upp med dans för äldre på Danshallen Belganet. Dansen går under namnet ”65 plus dans”. Här kan ni som vill dansa eller bara träffas, lyssna på bra musik och umgås. Man provar med dans på lördagar mellan kl.16-20 Entrén öppnar lokalen klockan 15,00 och då finns det möjlighet att beställa något gott att äta från deras servering som erbjuder kaffe med smörgåsar och hembakat m.m. Entrén är endast 100 kr.
Till en början har man bokat in tre lördagar framöver.

Man kommer att satsa på den bästa musiken iden här genren.Danshallen i Belganet har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden.
Lokalen är i mycket gott skick och många utav Er har säkert varit här och dansat i ungdomen. Upplev nostalgin och gör ett besök hos oss. Kanske Ni träffar bekanta från förr som också varit här tidigare.

Program 65+ dansen
2015-03-21: Orient orkester
2015-04-11: Cedrix
2015-05-16: Trasthes

Orient duo
Orient duo

Matz Rogers till Storfors Kulturhus

21 mar

matzrogers1503
Missa inte Matz Rogers som på söndag gästar Korpens motionsdans i Storfors. Jag är på plats med min kamera. Härlig värmländsk dansmusik utlovas.
Klockan 17.00 räknar Janne in till första dansen.