Stor dansgala på långfredagen i Arvika

2 apr

dansarvikapask

Sväng loss på Parkhallen i Arvika. På långfredagen blir det stor dansgala med nonstopdans till Fernandoz och Matz Bladhs medryckande toner
Välkommen till en helkväll i dansens tecken på Parkhallen. Dansen håller på från kl 20.00 – 01.00.

Just Kidding till Storfors Kulturhus

2 apr

justlidding

På långfredagen blir det dans och pubkväll på Storfors Kulturhus. Just Kidding är bandet som bjuder på fartfylld dansusik varvat med sköna ballader. Bandet är ett part och coverband som spelar dansant musik. Bandet består av Jörgen Gunnarsson Sång, Olle Rodéhn Trummor, Magnus Jönsson Bas och Tobbe Andersson Gitarr. Väl mött till Storfors på långfredagen.

Gideons med uppfräschad hemsida

2 apr

gideonsny15

Så här blev det ”nya” bilden jag gjorde åt Gideons. Blev riktigt bra om jag får säga det själv. Bilden kommer användas på bandets hemsida som fräschats till en aning.

Om ni inte känner till bandet kan jag berätta att Gideons från Eskilstuna är en mycket väletablerad orkester som har existerat enda sedan 1968!

Gideons spelar en gedigen, publiktillvänd dansmusik, modernt blandat med moget (även med inslag av gammalt om så önskas) med ett fräscht sound där saxofonen är ett självklart inslag. Ett dansband som hållit på så länge som Gideons har givetvis hunnit med det mesta som dansband brukar göra. Man har spelat in ett antal skivor, varit med i en hel del radio- och TV-sammanhang. Gideons har deltagit i en del dansbandstävlingar – oftast med strålande resultat. Men framför allt har man genom åren spelat dansmusik med stor spelglädje för uppskattningsvis en miljon nöjda dansare !

Läs och se mer på hemsidan www.gideons.se

Produktiv skärtorsdag

2 apr

produktivdag1504

I dag har varit en produktiv dag. Jag har fått gjort en massa saker som jag länge tänkt att det ska jag göra när jag är ledig och får tid. Men det har aldrig funnits tid, eller jag har rättare sagt aldrig tagit mig tid. Men i dag denna skärtorsdag då jag var ledig från jobbet så passade det perfekt. Högen med viktiga papper har växt sig allt större senaste tiden. Så nu omvandlade jag denna hög till en pärm i stället. Mycket smidigare :)

Nästa projekt på min ”att göra lista” är att sortera alla dom skivor som jag köpte tidigare i våras då SR Värmland hade sin utförsäljning. Dom står just nu i backar i sovrummet och väntar på att bli sorterade. Dock saknar jag askar till dem så det får vänta ett tag. Jag måste hitta billiga askar någonstans på nätet. Annars får jag vänta till i sommar då jag kommer besöka Hova skivmässa. Där finns en försäljare som säljer alla tänkbara askar, plastfickor och skydd för skivor.

Nu ska jag ut i det vackra vädret och lapa i mig lite sol. Ha en fortsatt fin skärtorsdag gott folk!

April April…

2 apr

youtubeavgift15

Även om idén är god så kommer INTE internetleverantörerna kunna ta ut en avgift för musik som spelas via Youtube. Det hela var ”bara” ett aprilskämt. Men till er som lyssnar via youtube kan jag bara säga en sak. Gillar ni det ni hör så köp en fysisk skiva. Det tjänar alla på :)