Rytterströms från Eskilstuna

8 apr

rytterstroms

Så här ser dom ut. Rytterströms orkester. Det kom ett mail till bloggen med en förfrågan om Hans Rytterströms orkester existerade. Och svaret är Ja. Orkestern existerar.

Numera heter dom bara Rytterströms. Bandet är en anrik Eskilstuna orkester. Bandet gjorde en nystart hösten 2012 som trio
men utökades sedan till en kvartett.

Bandet har satt ihop sin repertoar med tanke på att musiken ska vara dansant. Man har blandat bugg och foxtrot med en del gammalt.
Publiken är ganska blandad måhända med en övervikt på våra jämnåriga, alltså ungdomar födda på 40- och 50-talet.

Bandet består av följande medlemmar:
Bengt Andersson – Klaviatur
Christer Sundvall – Trummor, Sång
Hans Rytterström – Gitarr, Sång
Stefan Ahlin – Bas, Sång

Tommys firar 35 år med jubileumskonsert

8 apr
Tommys firar 35 år med jubileumskonsert
Tommys firar 35 år med jubileumskonsert

Det är nog ingen som inte vet vilka Tommys orkester är. Detta finlandssvenska dansband från Vasa, bildat 1980. Hans Martin var sångare där från bildandet och fram till år 2000. Under 1980-talet spelade bandet mest i Österbotten, samt svensktalande delar av södra Finland. I Sverige slog man igenom 1991 med låten ”Vår dotter”. Nu firar man 35 år med jubileumskonsert på Kimito Villa Lande den 1/5 och dagen efter Borgå Kulturhuset Grand.

Ekebo i Munka-Ljungby 50 år

8 apr

ekebo50

Ekebo i Munka-Ljungby fira 50 år som danspalats. Det kommer man fira med ett unikt evenemang. Det kommer bli mingel, trerätters meny underhållning och berättelser av Flamingo kvintetten och Sten & Stanley. Värd och konferencier är ingen mindre än Ulf Elving.
Jubileumsmiddagen är på Gillet med ingång via Storstugan där kvällen också avslutas med nonstop dans till Flamingkvintetten och Sten & Stanley mellan 21.30-01.30

Vill man försäkra sig om en plats till Jubileumsmiddagen eller om man bara önska vara med på dansen efteråt så måste detta bokas genom Tickster Biljettservice.

Frågor och Funderingar om detta evenemang: 0706-262313