Publiken trivs i Malung

18 jul
Bild lånad från www.dansbandsveckan.se
Bild lånad från www.dansbandsveckan.se

41017 dansare så många hade på fredagsnatten passerat entrén på Orrskogens Folkpark i Malung. 7383 personer behövs i år för att man skall slå publikrekord. I en tv-intervju som Dalarnas Tidningar gjort med turistchef Lars Bälter säger han att publiksiffror är inget man jagar. I stället ser man till att alla som är där skall trivas och ha det bra. En sund filosofi,tycker jag.

Jag tror Malungs dansbandsvecka kan bli så mycket större än vad det är. Och det är ju i och för sig inget som man eftersträvar heller.

Man kan presentera nyheter ändå. Som dessa två jubileumskonserter som man arrangerar i år med Lotta Engberg, Thomas Dileva samt Sven Ingvars. Vädret har ju varit som den varit resten av sommaren upp och ner.

Dela med dig av dina dansbilder

18 jul

malung15-1

Är du en av de över 50.000 glada dansare som samlades i Malung för att delta i Dansbandsveckan? Är du en av dem som dessutom tagit bilder och vill du dela med dig av dessa?
Danslogen efterlyser nu bilder till sin hemsida. Som vanligt vill de gärna ha bilder från alla andra dansställen i Sverige också! Så är du ”dansfotograf”får du gärna höra av dig till danslogen.se
Läs mera här om dansbilder