Dansbilder på internet

7 aug

balgspe1519

Dansbilder är populärt. Det märks om inte annat på internet där det vimlar av dansbandsfotografer. Kul att det finns fler än mig som vill dokumentera denna kulturform till eftervärlden. Mina första dansbilder jag åublicerade var frän Storfors Folkets hus. Sedan dess har det blivit ett x anta bilder genom åren. Många leenden och trevliga personer har jag mött på danserna med min kamera. Många är ivriga och frågar när bilderna kommer på danslogen.se Det är kul med ett sånt enggagemang kring detta med dansbilder. Jag vill nedan tipsa er om sidor med dansbilder på. Mycket nöje!!!

Danslogen
www.danslogen.se

Pers fotosida
https://www.facebook.com/Persfotosida?fref=ts

Dansbilder
http://www.dansbilder.se

Mickes dansbilder
https://sv-se.facebook.com/dansbilden

Dunkens dansbilder
https://sv-se.facebook.com/DunkensDansbilder

Dansbilden
http://dansbilden.se/dansbilder


Publicerad: 2015-08-07 17:37:55

Dreams ställer in

7 aug

dreamscd15

Dreams måste tyvärr ställa in kvällens spelning i Kungälvsparken då flera i bandet är sjuka. Killarna har försökt allt dom kan att kurera sig och hitta ersättare men ibland räcker det inte, onsdagens spelning slet hårt på Jockes röst. Grabbarn hälsar och hoppas få möte publiken snart igen.


Publicerad:

Nostalgikväll på Picassoudden

7 aug

rfgroup

I kväll blir det drag på Picassoudden i Kristinehamn. En helkväll som kommer gå i nostalgins tecken.Det blir härlig musik för alla som gillade 60-talet. Banden som svarar för musiken är RF Group och Ina & Gänget.

RF Group kommer att spela låtar ur ”Tio i topp listan” från året 1965. Ina & Gänget kommer att spela favoritlåtar som de kommer ihåg att publiken på 60-talet gillade och som under danskvällar önskades om och om igen.


Publicerad:

Missa inte danshelgen på Upperudslogen

7 aug
Fernandoz och Matz Bladhs
Fernandoz och Matz Bladhs

Då är det åter dags att snöra på sig dansskorna och fara till denna fina loge för er som vill dansa till fin dansmusik. Denna helg ges ni möjlighet till en liten dans Weekend och möjlighet att dansa två kvällar i rad eller kanske rent av tre kvällar.

På fredag 7/8 kommer Värmlandspojkarna i Fernandoz och bjuder upp till dans. Sedan riggar dom ner för att bereda plats åt Matz Bladhs som spelar på lördagen 8/8. På söndag spelar Svantes upp till dans då PRO Nyed står som dansarrangörer.

Gott fika finns som vanligt finns det i serveringen. Prognosen säger vackert väder, men kom ihåg det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Så varmt välkomna till två danskvällar vid Upperudslogen önskar Anette med personal samt hembygdsföreningen. Glöm inte att du i entrén även kan betala med kort.


Publicerad: