Tommys med i guldklassen på Radio Vega

4 sep

tommys15

Tommys orkester har med låten ”Att ännu älska dig” hamnat i Guldklassen på Radio Vegas danslistan. Dessutom slår man rekord. Av de 40 veckor låten legat på listan har man otroliga 32 veckor på första plats.

Låten är skriven utav de otroligt duktiga låtksirvarparet Jonas Lindau och Marita Johansson. Maritha Johansson,som tyvärr gick bort för ett tag sen. Vi sänder ett grattis till dig där uppe och ett stort grattis till Tommmys och Jonas Lindau.


Publicerad: 2015-09-04 23:44:34

Kungälvsparken utökar med motionsdans

4 sep
Kungälvsparken

Dansverksamheten i Kungälvsparken har medvind. Nu har man fått såpass bra respons så man kommer att utöka den. Nu på måndag startar man upp motionsdans. Det blir ”Dans till Spotifylista” mellan 18.30 -21.30 Enklare servering kommer att finnas.

Nu ställer man sig frågan vilken musik vill du dansa till? Tanken att är att man skall spela så mycket önskemusik som möjligt under kvällen. Så vill man bidra kan kan skicka alla sina dansanta bidrag till Oscar Hjält på facebook, så kommer han samla dem i en bra spellista.


Publicerad:

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad.

4 sep

heart15

Jag bryr mig inte om du är svart, vit, straight, bisexuell, homosexuell, lesbisk, kort, lång, tjock, smal, rik eller fattig
Om du är snäll mot mig och inte sprider en massa skit jag ska vara snäll mot dig
Så enkelt är det!


Publicerad: