Mickeys planerar nytt album

15 sep
Mickeys fyller 25
Mickeys planerar ny cd

Nästa måndag kommer Mickeys att sätta igång på riktigt med inspelning av deras kommande skiva. Den kommer att spelas in i Malmö med en super producent och bandets Andreas Klahr kommer att va Co pruducent för skivan. Alla fantastiska låtar som bandet fått från svenska eliten vad gällande låtskrivare och textförfattare,är helt otroligt duktiga och suveräna. Mickeys tycker det ska bli så kul att sätta tänderna i alla bra låtar. Plattan beräknas att släppas till våran. När det blir mer exakt återkommer man till när det är dags. Denna skiva vill bandet tillägna all underbar publik och dansare som man mött under alla dessa 25 år på vägarna.

Källa: Mickeys


Publicerad: 2015-09-15 23:39:23

Larz Kristerz inleder på Kupolen Karlskoga

15 sep

lk15

Nu är det dags att boka in sig till Kupolen Karlskoga där Lars Kristerz spelar upp fredag 25 september.
Ett ställe som verkligen satsar i höst med band som Lars Kristerz, Mats Bladhz, och Lasse Stefanz på menyn. Jag hoppas verkligen att folk i Karlskoga med omnej verkligen ställer upp på arrangören som gör en sådanhär stor satsning. Så kom igen nu och dra ditt strå till stacken. För visst vill vi ha den levande dansen kvar i Karlskoga?

Arrangören bjuder de 150 första gästerna på en Skaldjurs-surprise bestående av 1 st halv hummer, gratinerade musslor samt räkor. Naturligtvis med lite sköna tillbehör. Absolut inte snålt tilltaget utan ganska mättande. För att ta del av detta bör du köpa en biljett för 160:- + förköpsavgift på Direkten Nöje i Karlskoga eller via Tickster. Du kan även maila in din bordsbokning på info@nyakupolen.se och vara på plats mellan 19.00-20.00

kupolen-kga
Foto: Markus Redman


Publicerad:

Christerz – Ett mogendansband från Örnsköldsvik.

15 sep

christerz15

Christerz är ett mogendansband från Örnsköldsvik. Bandet består av Christer Joald på sång, gitarr, saxofon och Sam Forslund klaviaturer och stämsång.

Från och med årsskiftet heter bandet bara Christerz (tidigare Bo Christerz). Bandet är flitigt anlitade på motions och pro-danser i norrland.

I våras spelade man in en CD med titeln ”Länge leve dansmusiken”. Denna kan anlyssnas på Spotifyom man inte väljer att köpa skivan av bandet. På skivan finns låtar som ”Du skänker mening åt mitt liv”, ”Nyckeln till mitt hjärta”, ”Välkommen hem”, ”Blott du och jag” och ”Då tänds lyktorna” för att nämna några låtar på plattan.


Publicerad: