Sannex bjuder på en ny cd din sida sängen.

30 nov

sannexcd16

Dom har två år i rad fått guldklaven för Årets dansband. Frågan är om dom nästa är bli nominerade och gör ett ”hattrick”? Allt sedan medverkan i dansbandslåten 2009 har bandet blivit allt mer populära och drar fulla hus vart dom än drar fram.
Kanske deras nya platta som släpps den 29 januari 2016 kan ge dem ytterligare en sjuds. Albumet har fått titeln ”Din sida sängen” och är en låt komponerad av bandets frontfigur och sångare Anderas Olsson. Detta är ett platta som jag garanterat ser fram emot.


Publicerad: 2015-11-30 23:17:39

Per-Håkans – Live på Ålands Hav

29 nov

perhakanslive15

Den 4 decemberskläpper Per-Håkans sitt nya album. Denna gång är det en live-cd inspelad på Ålands Hav därav titeln. Dessa grabbar är ett jäkligt bra liveband och jag hoppas att detta kommer återspegla sig på denna platta som innehåller 14 välkända låtar som bandet spelar ute på dansbanorna och som ofta är önskade av publiken.

Följande låtar finns med på plattan
1. Allt blir bra
2. Miles blåa toner
3. Jag vill jag törs jag kan
4. Ge mig nu din kärlek
5. Buy me a rose
6. Stäng inte dörren när du går
7. I should be lovin this
8. Marie Marie
9. Om jag ber dig stanna kvar
10. Tro mig
11. Rock n roll band
12. Vi gör det ikväll
13. Vart finns vägen
14. Kvällen är över


Publicerad: 2015-11-29 21:47:18

Rivalerna tillbaka på dansbanorna

28 nov

rivalerns15

Succébandet Rivalerna är tillbaka! Nystarten sker under 2016 men redan nu 28 november bjuder de på prov av vad som väntar.

Efter medlemsbyte består nu Rivalerna av Andreas Hedenskog och Pontus Björsner. Två stora profiler som båda var med och bildade Casanovas 1989, och som fortsatt var en del av bandet till 2004. Tillsammans gjorde de mängder av framträdanden i TV och hade nio låtar på Svensktoppen. Framgångarna kröntes med segern i Dansbands-SM 1998.

Tillsammans bär de nu fram succéprojektet Rivalerna som sedan starten 2013 gått från klarhet till klarhet och redan spelat på dansbandsgalor och i Non-stop-danser med Lasse Stefanz, Streaplers, Sannex, Scotts, Casanovas, Jannez, Sounders.

Rivalerna är här för att stanna och räknar med att släppa en live-CD under 2016.

Källa: Rivalerna.com


Publicerad: 2015-11-28 15:14:13

Värmländska dansband uppdaterat

28 nov

dansbvarm_sten

Nu har jag uppdaterat sidan med Värmländska dansband med lite nya bilder och ny fakta. Bland annat denna fina bild på ”kanonerna från Bofors” nämligen Sten & Stanley.


Publicerad:

Björns & Eriks duo till Hotell Årjäng

27 nov

dansbvarm_bjorneriks

Nu drar julbordsunderhållningen i gång på Hotell Årjäng. I morgon 28/12 var det tänkt att Kassettbandet skulle spela låtar från 60-talet till nutid. Så blir inte fallet. P.g.a sjudom tvingas man ställa in spelningen. Ersättare blir Erik Lihm och Björn Björklund som bjuder på dansat musik.

28/11 Björn & Eriks duo
5/12 Rikard Ohlins med Vänner
11/12 Duon
12/12 Duon
19/12 Micke & Peo
Trubadurer med puls.


Publicerad: 2015-11-27 19:41:54

Norska bandet Zick Zack lägger ner

25 nov

zickazk

Så kan vi rapportera om ytterligare ett norskt dansband som lägger av. Denna gången är det duon Zick Zack som lägger ner. Duon som startades 2003 som Gutta Boys men är man insåg att det fanns ett band med samma namn bytte man namn till Jupiters. 2009 bytte man man igen till ZickZack. Vi vill upplysa er om att det även finns ett svenskt band som heter Zick Zack så nästa gång man funderar på att ev starta upp igen kanske man ska satsa på ett mer unikt namn.
Vi önskar grabbarna lycka till med vad dom tar sig an i framtiden.


Publicerad: 2015-11-25 08:52:34

Julshow med Sten & Stanley, Thorleif och Carina Jaarnek

22 nov

djuronaset15

Sten & Stanley och deras låtar är ett stycke svensk underhållningshistoria som inte är slutskriven än, de är ständigt på jakt efter nya idéer och utmaningar. Nu kommer de till Djurönäset med sin senaste show och du kan uppleva dem tillsammans med vårt välkända julbord. Boka julbord och konsert på Ticnet här.

Djurönäset bjuder in till en underbar kväll med ett äkta hemlagat, smakfullt julbord. När mörkret tränger sig på tänder man lyktor och lyser upp vägen utanför. Din varma glögg är bara början på kvällen. Kockarna överträffar även i år förväntningarna och de egna juldelikatesserna serveras tillsammans med läckra klassiker, allt hemgjort och tillagat med kärlek.

Kvällen inleds med en julkonsert med Sten & Stanley, Carina Jaarnek och Thorleif. Efter konserten bjuder Carina Jaarnek med band upp till dans och gästas då av Sten Nilsson och Thorleif Torstensson. En kväll för hela företaget, familjen eller som en perfekt avslutning på en vinterkonferens. Boka era platser nu till årets julbord och show. Varmt välkommen till en riktig jul på Djurönäset.

Läs mer på:www.djuronaset.com


Publicerad:

Lars Kristoffersen Band med debutplatta

21 nov

lkbband

Efter 23 år som vokalist i Rainbow är nu frontmannen och sångaren Lars ute med en rykande färsk” CD, med sitt nya band Lars Kristoffersen Band. Ett band som fått en hel del spelningar i Sverige tack vare medverkan på ett dansbandsforum. ” På egne ben” är en platta som det verkligen svänger om . Här presenterar grabbarna allt från snabba bugglåtar till fina ballader.
Grunden låter Rainbow även om det andas en massa nytänk på denna plattan. Här har man tagit hjälp av låtskrivare eliten när det gäller låtmaterial. LEIF MULLE MELANDER, Lasse Holm, Kjetil Stokkan, och så klart Lars Kristoffersen Här trängs gamla bekanta låtar med helt nya alster. Ett platta som jag verkligen kan rekommendera. Ni kommer garanterat inte kunna sitta still.

Följande låtar finns med på plattan:
1. Wendys grill
2. På egne ben
3. Far og en sønn
4. Ingen stopper oss nå
5. Min mustang
6. Alexandra
7. Vilt og hemningsløst
8. Vent, ikke legg på
9. Belinda
10. Gamle fine låtar
11. Fremling
12. Jeg kan se en stjerne falle


Publicerad: 2015-11-21 03:14:07

Reproo lägger ner

21 nov

reproo
Foto: Pressbild

Ännu ett norskt dansband tackar för sig. Det är bandet Foremen/Reproo lägger instrumenten på hyllan. Det är tufft att driva dansband. Speciellt om man inte har hälsan med sig. Vi tackar bandet för över de 40 år som dom turnerat runt och glatt folk med sin sprudlande dansmusik.


Publicerad:

Ännu ett samlingsalbum från Lasse Stefanz

20 nov

lsgreat15

Hur märkligt det än kan låta så är detta första gången Lasse Stefanz släpper en riktig samlingsplatta som spänner över bandets hela karriär. Eftersom Lasse Stefanz under åren legat på två olika skivbolag, Mariann Grammofon & Frituna, så har de tidigare samlingsplattorna som givits ut bara spelglat det ena eller andra bolagets katalog, eller åtminstone med kraftig slagsida åt något av hållen. Men ”Greatest hits” täcker in de största mest oförglömliga ögonblicken i Lasse Stefanz otroliga karriär.

Dessutom bjuds det på ett par helt nya låtar och dessutom några nyinspelningar av Lasse Stefanz största hits.

Källa: Ginza.se


Publicerad: 2015-11-20 15:55:41