Dags för Let´s Dance 2016

10 mar

letsdance

Nu på fredag är det dags för Let’s Dance 2016 att ha sin premiär. Man har som vanligt en härlig mix av deltagare är från olika sammanhang och med spridda åldrar. Nedan ser ni listan över alla tävlande.

Isabel Adrian – Hollywoodkändis
Rickard Söderberg – Operasångare och HBTQ aktivist
Ewa Fröling – Skådespelare
Elisa Lindström – Dansbandssångerska
Nassim Al Fakir – Mångsysslare
Thomas Wassberg – Skidåkare
Pia Johansson – Skådespelare och komiker
Linda Lindorff – Programledare
Bianca Ingrosso – Bloggare
Toni Prince – Komiker

Matz Bladhs med Lyckliga stjärna

10 mar

matzbladhscd16

Matz Bladhs har lämnat serien ”Leende dansmusik” och har på senare tid börjat ge sina album titlar. Nya albumet som släpps i slutet av april har fått titeln ”Lyckliga stjärna”.

Anledningen till att Matz Bladhs omåttliga popularitet ute på dansbanorna är att de allttid haft en otroligt proffsig attityd och en utstakad linje hur deras varumärke ska skötas och underhållas. Stil och profil har alltid varit deras ledord.

Deras namn är fortfarande väl bevarat och är ett av de mest kända i genren och de har inte tummat någonting i sin profil – utan hållit sig till det de är bäst på. Att lira mogen dansbandsmusik för mogen publik.

Nu i slutet av april släpper man således ett nytt album som fått titeln ”Lyckliga stjärna”. Ett album i äkta Bladhs stil där man absolut inte tummat på konceptet ”Stil och profil.” Är du en äkta Bladhssupporter kommer du inte bli besviken.