Skåningarna ersätter på Tingvalla

11 maj

skaningarna16
Jenny Sahléns tvingas ställa in lördagens spelning på Tingvalla Åstorp p,g,a sjukdom. Ersättningsorkester blir Skåningarna med sångaren Joel Andreasson som vi alla känner igen från Donnez. Dansen pågår som vanligt mellan 20.00 – 24.00


Publicerad: 2016-05-11 23:44:37

Dag Myrer in memoriam

11 maj

daggen

Ett par trummstockar har slutat så. I dag fick jag det tragiska beskedet att Dag ”Daggen” Myhere somnat in. Alla tankar går till hans familj i denna svåra tid. Han har varit dansbandsmusiker och varit medlem i band som Saints, Selex, Keith Elwins och egna bandet Daggen & Company. Dag blev 53 år.

Vila i frid ”Daggen”!


Publicerad:

Blender med nytt album – Ängel utan vingar

11 maj

blendercd16

Nu på fredag den 13 maj släpper Blender sitt nya album ”Ängel utan vingar”. Skivsläpp blir det i Mörrum Folkets Park. Då kommer man så klart att ha skivan med sig till försäljning. En platta som bandet är oerhört stolta över.

Med förra albumet ”Mi Amore” tog Blender ytterligare ett kliv uppåt på stegen bland de mest populära banden på de svenska dansgolven. Plattan blev nominerad till bästa album på Grammisgalan, Guldglavegalan och Manifestgalan som de även tog hem priset. Som grädde på moset vann Maria priset som årets sångerska vig Guldklavengalan i Malung i juli 2015!

På nya plattan hittar vi inte mindre än åtta specialskrivna låtar av Anna och Samuel Engh som varit inblandade tidigare i låtar som Känner liv igen, Ingen ingenting och Kärlek bränner som alla blivit stora Blender-favoriter både på skiva och ute bland dansare.

– ”Ängel utan vingar” är en naturlig uppföljare till den hyllade plattan ”Mi Amore”. Vi är grymt nöjda säger Lasse Lundberg i bandet. Låtar, produktion och energin är precis där den ska vara. Folk ska känna igen sig när de hör Blender, och det är något vi sannerligen lyckats med på nya skivan.

Källa: Ginza.se


Publicerad: