På väg hem efter en arbetsvecka

13 maj

jagyilljobbet16

Efter en hård arbetsvecka känns det gött att slappa av och kryssa hem med buss. Ska bli skönt att koppla av och bara vara i kväll. I kväll blir det Let´s Dance. Hoppas på Elisa kommer till finalen. Det gör hon ju så klart så proffsig som hon är. Nu skall jag avsluta detta korta inlägg för snart är det dags att kliva av bussen hemmavid. Ha det gott folket som följer min blogg.


Publicerad: 2016-05-13 16:38:10

Thor Görans med album innan midsommar

13 maj

thorgoranscd16

Thor Görans har alltid gått sina egna vägar, och det fortsätter dom med. Bandet har alltid värnat om sin egna unika stil.
Förra året fyllde bandet 40 framgångsrika dansbandsår. Bandet är aktuellare och hetare än någonsin. Ett av Sveriges största dansband fortsätter leverera. På scen och på skiva. Fullsatta dansbanor och en fullspikad turneplan runt om i Norden vittnar om bandets fortsatta popularitet.

Målet är att alltid leverera trygghet, men också kunna överraska på varje ny platta. Vi känner att vi återigen tagit ett nytt steg framåt. Vi har heller aldrig tidigare upplevt den respons vi får idag. Både på dansbanorna och för våra plattor. Vi möts av så mycket kärlek och uppskattning var vi än drar fram, berättar Grundström
För 21 år sedan började samarbetet med populära sångerskan Agneta Olsson, som numera frontar bandet. Idag har hon varit ordinarie sångerska i 12 år. Med Agena vid solistmickrofonen hae Peter kunnat ägna mer tid åt låtskrivandet. Gensvaret från danspubliken har varit uppskattat att man fortfarande är två som sjunger.

Följande låtar finns med på den kommande plattan:
1. Min Romeo
2. Lika barn leka bäst
3. Ett brustet hjärta
4. Tuffa flickor (dom får snälla killar)
5. Strövtåg i hembygden
6. I hennes vackra ögon
7. Fredag i Köpenhamn
8. Gråt inga tårar
9. Ett lyckligt liv tillsammans
10. Jag är en annan nu
11. En regning dag
12. Tror du att jag förlorad är
13. Alla dina ord


Publicerad: