Mysig danskväll med Fryksdalingarna

28 jun

mzrogers16

Kavaljererna från Fryksdalen sviker aldrig och levererar alltid från scenen. Så även i onsdags då de besökte Degerforsparken. Mycket folk hade tagit sig hit denna afton. Så mycket folk att det till och med blev säsongsbästa. En kväll som bjöd på både på sol och några droppar regn.

mzrogersdfs1601

mzrogersdfs1602

mzrogersdfs1603

mzrogersdfs1604

mzrogersdfs1605

Vart dom än drar fram dessa grabbar så är det fina publiksiffror och lovord från publiken som dom får med sig hem. Frågan är vad hemligheten är? Det är väl att dom spelar dansmusik som är helgjuten för denna publiken samt att dom är mycket lyhörda inför sin publik. Dubbla saxar är det inte många dansband som har idag. Det ger lite tyng. Kalles gitarrgodingar som gör att man får lite vibbar av The Spotnicks. Gammaldans och mycket mycket mer. Har du inte åkt ut och dansat till dessa herrar så gör det. Gillar du tvättäkta mogen dansmusik lär du inte bli besviken.

mzrogersdfs1606

mzrogersdfs1607

mzrogersdfs1608

mzrogersdfs1609

mzrogersdfs1610

Det är riktigt underbart att se hur levande denna parken är. Trivseldans varje onsdag och bingo på söndagar. Sen har man lite barnprogram i parken lite då och då. Danserna på onsdagarna är vida känt och har hållit på i många år. Hit kommer folk från när och fjärran för att dansa och ha kul. Många jag pratade med denna kväll säger att det är en trevliga atmosfären i parken som gör att man återvänder. Manne (arrangören) är så duktig på att boka in bra band. Han tar banden som verkligen kan spela musik säger en äldre herre jag snackar med. Och jag kan bara hålla med. Alla band som spelar här under sommaren är fina musikaliska band som alltid bjuder på det lilla extra. Kanske inte så konstigt när dom är Värmland.

mzrogersdfs1611

mzrogersdfs1612

mzrogersdfs1613

mzrogersdfs1614

mzrogersdfs1615

Som vanligt hade jag med min kamera och plåtade en massa dansbilder som finns på danslogen.se att beskådas. Stort tack till Matz Rogers för en trevlig kväll. Roligt att det kom så mycket folk. Fortsätt med denna nu som läser detta. Åk ut på dans och håll parker, folkets hus och festplatser vid liv. Det är tack vare er som vi kan bevara denna unika kulturskatt i Sverige.

mzrogersdfs1616

mzrogersdfs1617

mzrogersdfs1618

mzrogersdfs1619

mzrogersdfs1620

mzrogersdfs1621

mzrogersdfs1622

mzrogersdfs1623

mzrogersdfs1624

mzrogersdfs1625

mzrogersdfs1626


Publicerad: 2016-06-28 16:55:27

På dans med Kurt besökte Callinaz på Täftelogen

28 jun

Callinaz har varit på en norrlandssväng. Lördag den 18 juni bjöd de upp till dans på Täftelogen. Eftersom det var ett tag sen som Kurt Sundin träffade dem åkte han givetvis dit med sin kamera. Et lokt beslut om ni frågar mig. Besök www.padansmedkurt.se för fler dansinslag.


Publicerad:

Black Jack medverkar i Nyhetsmorgon

28 jun

blackjacknyh16

På torsdag den 30 juni medverkar Black Jack i Nyhetsmorgon på TV4. Programmet sänds kl 06.40 – 10.00
Är det för mycket att hoppas på att bandet spelar sin alldeles utmärkta nya singel ”Flugor, mygg och skit”? En utmärkt låt som passar perfekt så här i sommartider.

blackjackflugor16


Publicerad:

Lotta med ny allsångs-cd

28 jun

lottaallsangcd16

Lagom till premiären av ”Lotta på Liseberg” släpper Lotta en helt ny platta med hennes egna allsångsfavoriter. Plattan innehåller 15 spår och här återfinns allt från gamla bekanta till nyare alster. Bland annat finns färska singeln med Hassse Andersson ”Allt eller inget” med på plattan.

Följande låtar finns med på plattan:
1. Vi sätter färg på Liseberg
2. Michelangelo
3. Sommaren är kort
4. Barfotavisan
5. Bra vibrationer
6. Ta mig till havet
7. Sommartider
8. Guld och gröna skogar
9. Sjösala vals
10. Det gör ont
11. Tiotusen röda rosor
12. Teddybjörnen Fredriksson
13. Sommar och sol
14. Välkommen till Göteborg
15. Allt eller inget (Duett med Hasse Andersson)


Publicerad:

Hasse med ny samlings-cd

28 jun

hassesbasta16

Hasse Andersson har i dagarna givit ut ett nytt album.Plattan innehåller Hasses mest älskade låtar. På nya CDn ”Det bästa”. Innehåller alla hits från ”Änglahund” till ”Guld och gröna skogar”. Dessutom finns det en helt ny outgiven låt med på plattan Det är ”Allt eller inget” tillsammans med Lotta Engberg. Under sommaren kommer Hasse fara ut på turné tillsammans med Lotta Engberg.

Följande låtar finns med på plattan:
1. Guld & gröna skogar
2. Änglahund
3. Allt eller inget (med Lotta Engberg)
4. Dans på Vejby ängar
5. Skomagare Anton
6. Arrendatorns klagan
7. God morgon
8. Marknadsvarité
9. Sommardansen
10. Min gamla gitarr
11. Hej Lilla gumman
12. Till min livskamrat
13. Jag har skrivit mina sånger
14. Boots och nya jeans
15. Hur pratar dom där hos Sankte Per?
16. Vem är du?
17. Då ska jag kyssa alla granna flickor
18. Du är min vän
19. Höstens sista blomma
20. Sommarbyn
21. En helt vanlig söndag


Publicerad:

Bjarne Lundqvist med The European Songbook.

28 jun

bjarencd16

Bjarne Lundqvist är en av Sveriges mest kända dansbandssångare genom tiderna med förflutet i både Flamingokvintetten och Streaplers. Nuförtiden är han med i The Mule Skinner Band.

Men med denna platta har Bjarne uppfyllt en dröm – att spela in stora hits från Europa. En suverän blandning av evergreens snyggt producerat och med Bjarnes sköna och personliga röst.

Följande låtar finns med på plattan:
1. Cavatina
2. A Man Without Love
3. Sabras que te quiero
4. Strangers In The Night
5. You Belong To My Heart
6. Love Me Tonight
7. Have I Told You Lately
8. La vie en rose
9. Forever And Ever
10. Autumn Leaves
11. She

Källa: Ginza.se


Publicerad: