Inte bara dansband…

19 jan

Min blogg och det jag skriver har väldigt fokus på dansband. Men… hemsidan innehåller så otroligt mycket mera som jag tror många inte känner till eller har tagit sig tid att kika på. Jag funderar på att börja marknadsföra de delarna lite hårdare framöver. Att jag gillar dansband och allt det där vet ju de flesta av er som besöker min sida. Tänkte därför i detta inlägg göra lite reklam för de andra delarna som finns på min hemsida och som kanske kommit i skymundan lite.

Förutom dansband har jag ett intresse för bussar, tåg, spårvagnar och tunnelbana. Där kan du läsa mer om detta intresse samt sen en hel del bilder som jag tagit i samband med detta.

Är du nyfiken på orten där jag bor skall ni absolut ta er en titt här. Här kan ni ta del av stadens historia, fakta om kommunen, en lista på kända personer. Jag har även knåpat ihop en liten turistugide med lite tips på boenden, shopping och matställen. Kika gärna in där.


En annan avkopplade hobby som du kan läsa mer om här på hemsidan är att samla frimärken. Mitt område där i första hand motiv med transportmedel. Men samlar även sverige samt andra vackra motiv om så hittas. Jag är även medlem i KFF Kristinehamns Filatelistförening. Läs mer under fliken Filateli


Publicerad: