Benny Hedlund till Jive

2 jun

Benny Hedlund som tdigare varit med i Jontez är åter igen på dansbandsscenen. Han blir ny medlem i Jive där han kommer att spela keyboard. Första spelningen blir den 2 juni på Viking Cinderella där de kommer spela tillsammans med Fernandoz.


Publicerad:

Säsongspremiär med Claes Lövgrens på Upperudslogen

2 jun

Oj j oj vilken premiär det blev på logen. Claes Lövgrens hade verkligen kavlat upp skjortärmarna för att ge oss det bästa av det bästa. Bra musik, bra väder, bra dansgolv. Vad mer kan man begära? När vi närmade oss logen var det en del husbilar på plats. Det brukar båda gott. Är det mycket husbilar blir det också mycket dansfolk. Vi startade kvällen med en en liten fika som arrangören Anette bjöd oss på. Där kan man snacka om rätt kvinna på rätt plats. Fler arrangören borde komma hit på studiebesök. Middag, efterrätter, goda smörgåsar, korv och mycket annat blir orkestrarna bjuda på här. Det är ingen risk att något band åker hungriga härifrån.

Prick klockan åtta räknade Andy Ekenmo in till första dansen. Det är så underbart att se alla dess dansglada människor som ändrar dansgolvet. Många dansare som man lärt känna efter alla åren på logen. Vissa vet man vad dom heter och vissa känner man bara till utseendet. Claes och grabbarna berömde den fina utsikten från scenen. Dock skulle det vara roligt att veta vad Claes hade i betyg i geografi. Om man säger så här så är det en bit tills man ser Vättern. Skämt å sido. Claes Lövgrens är ett band som spelar många gånger på logen och är klara publikfavoriter. Det blev mycket applåder efter varje dans.

Innan paus blev det lite kultisdans. Härligt att se så duktiga dansare. Man blir änna sugen på att börja själv. Dock nöjer jag mig nog med att bara lyssna. Kordinationen tror jag inte är den bästa. Men å andra sidan har jag ju aldrig försökt. Så man ska ju aldrig säga aldrig. Sen spelar ju Claes Lövgrens så lättdansad kultis sägs det så det bör nog inte vara några problem. I paus följer vi med orkestern in och fikade. Jösses vad mycket gott Anette hade dukat upp. Bakelser och jättegoda smörgåsar som inte gick av för hackor. Mums!

Kvällen löpte på utan några större incidenter från scenen eller dansgolvet. Det en fröjd att se alla trivas och ha det så där kul en varm härlig lördagskväll på en loge i Värmland.
Lite bilder att publicera här på sidan och i bloggen fick jag så klart med mig hem. Stannade kvar och käkade lite korv med grannarna innan vi kryssade hemåt. Denna gång utan några djur som ville upp på vägen. Jisses vilken kväll det blev. Man kan ju undra gur Per-Håkans skall kunna toppa detta? Det tror jag de kommer klara galant. Det handlar ju egentligen inte om att bräcka någon, utan att göra en så fin kväll som det bara går. Och det tycker jag alla banden gör som kommer hit till Upperudslogen. Nästa danskväll blir som sagt den 3:e juli då Per-Håkans glada kapell kommer på besök.


Publicerad: