Junix bjöd på glada tongångar

30 okt

Så var man då hemma efter en mycket trivsam afton i Storfors Kulturhus med Junix glada danskapell som stod på scenen. Gugge, Nisse och Hasse levererade i vanlig ordning. Innan spelningen försäkrade jag mig om att de fått sitt dagliga korvintag. Och visst hade de fått det. Men de måste motionera bra. För slankare musiker får man nog leta efter. Det där med korvintaget är viktigt. Har hört att de kan bli lite kinkiga om de inte får någon korv. Det kan också vara ett tecken på att det kunde bli en bra kväll nu är det fått sin korv.

Och en bra kväll blev det som vanligt i Storfors. Jag kan påstå att jag aldrig haft en dålig eller tråkig kväll i Storfors Kulturhus. Kanske beror det på arrangörerna som bokar in på härliga dansband. Det vet vad publiken vill ha.

Lite bilder till danslogen.se blev det ju så klart också. Dessa kan ses nedan och fler publikbilder finner du på deras egen site. Sen försöker jag ofta även att ha lite gruppbilder på banden. Dessa brukar jag använda i dansbandsalmanacka som jag brukar göra i slutet av året. Och då kan det ju vara bra att ha lite bilder att variera sig med.

Många härliga danslåtar bjöd Junix på. Var lite fräck och plåtade av deras repa för att ha för privat bruk. Jag ska nämligen sätta ihop en egen danskväll på en privat fest och då kan det vara bra med lite inspiration.

Jag vill slutligen tacka grabbarna i Junix för en trevlig kväll. Mycket härliga skratt och idel leenden. Sånt kommer man långt på. Nu laddar vi om batterierna för en danskväll med Samzons nästa söndag.


Publicerad: 2018-10-30 00:45:58