Streaplers i Forshaga en publiksuccé

17 apr

Här följer lite bilder från en danskväll med Streaplers i Forshaga Folkets Hus. En danskväll som blev en publiksuccé. Snudd på publikrekord var riktigt trevligt. Mycket folk som man annars aldrig ser på dans i Forshaga var på plats. Man kan ju alltid hoppas på att de återkommer även när inte Streaplers spelar.

Streaplersgossarna skötte sig som vanligt exemplariskt och levererade som vanligt. Jag kan påstå att jag aldrig haft en tråkig kväll tillsammans med kungarna från Kungälv. I år firar bandet 60-års jubileum. Inte illa må jag säga.

Det märktes att publiken trivdes tillsammans. Full fart på golvet hela kvällen med massor av applåder. Det måste kännas gott som band att få det gensvar som man får. Som vanligt var det en härlig mix av gamla och nya Streaplerslåtar. Och Mamma som var med fick sina favoriter som är ”Bara femton år” och ”Du läser mellan raderna Carina”.

Lite bilder till danslogen.se blev det ju så klart också. Dessa kan ses nedan och fler publikbilder finner du på deras egen site.

Tack samtliga inblandade för en trevlig kväll


Publicerad: 2019-04-17 11:08:05